مسیح مهاجری: آقای مجلس! آقای صداوسیما! باور کنید قیامتی هم هست / هنر نیست که کسانی را که به کشور خدمت کرده‌اند ولی با آن‌ها اختلاف‌نظر داریم، با استفاده از امکانات رسانه ملی آماج حمله قرار دهیم / بعضی از نمایندگان با بداخلاقی تمام هرچه بخواهند علیه این و آن می‌گویند
11 دی 1399 - 17:26
بازدید 141
10

این هنر نیست که آدم‌ها را با استفاده از امکانات رسانه ملی که متعلق به ملت است، آماج حملات بی‌انصافانه و خلاف اخلاق قرار دهیم و حتی درباره افراد شریف و خدمتگزار تا انگ و برچسب وابستگی به بیگانگان زدن و جاسوسی برای اجانب پیش برویم با این هدف که خود را حق به جانب […]

پ
پ

این هنر نیست که آدم‌ها را با استفاده از امکانات رسانه ملی که متعلق به ملت است، آماج حملات بی‌انصافانه و خلاف اخلاق قرار دهیم و حتی درباره افراد شریف و خدمتگزار تا انگ و برچسب وابستگی به بیگانگان زدن و جاسوسی برای اجانب پیش برویم با این هدف که خود را حق به جانب و راه خود را صراط مستقیم جلوه دهیم.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اگر انقلاب اسلامی طبق تعریفی که امام خمینی از آن به دست داده «انفجار نور» بود، باید مظهر تجلی صفات الهی باشد، زیرا براساس آیه شریفه «اللهُ نُورُ السَّماواتِ وَالأَرْضِ…» خدا منبع و منشأ نور است.

یکی از بارزترین صفات الهی، تکریم انسان‌هاست. با اینکه انسان‌ها بندگان خدا و مخلوقات او هستند، خدا آنها را تکریم می‌کند و در شأن آنها «وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ» را در کتاب آسمانی خود ثبت نموده است. بی‌جهت نیست که خدای متعال بارزترین دلیل موفقیت پیامبر خود در جلب قلب‌ها را نیز رفتار اخلاقمدارانه آن حضرت با مردم می‌داند و با «اِنَّکَ لَعَلَی خُلُقٍ عَظیم» او را می‌ستاید و می‌فرماید «وَلَوْ کُنْتَ فَظًّا غَلِیظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ».

نتیجه این می‌شود که ما اگر دلسوز انقلاب اسلامی و نظام حکومتی برآمده از آن هستیم، باید اخلاقمداری را محور اصلی برخوردهایمان به‌ویژه مسئولین این نظام از صدر تا ذیل قرار دهیم. پیشانی تبلیغاتی این انقلاب و این نظام نیز که رسانه ملی است، باید آئینه اخلاق و انصاف باشد نه بی‌انصافی و بداخلاقی.

این هنر نیست که آدم‌ها را با استفاده از امکانات رسانه ملی که متعلق به ملت است، آماج حملات بی‌انصافانه و خلاف اخلاق قرار دهیم و حتی درباره افراد شریف و خدمتگزار تا انگ و برچسب وابستگی به بیگانگان زدن و جاسوسی برای اجانب پیش برویم با این هدف که خود را حق به جانب و راه خود را صراط مستقیم جلوه دهیم. صراط مستقیم آنست که پیامبر رفت و حتی با مشرکان مکه که آنهمه به آن حضرت جفا کرده بودند، با رأفت و رحمت برخورد کرد. اگر پیرو پیامبر رحمت هستیم، باید با کسانی که به این انقلاب و این نظام و این کشور خدمت کرده‌اند ولی به هر دلیل با آنها اختلاف‌نظر داریم و بعضی اقداماتشان را نمی‌پسندیم، به شیوه‌ پیامبر رفتار کنیم. از آنها در هر فرصتی انتقاد کنیم و ایرادهایمان به آنها را بگوئیم و هر قدر مایل هستیم درباره آنها روشنگری کنیم اما در حق آنها بی‌انصافی و بداخلاقی نکنیم. حتی حق آنهاست که در رسانه ملی به آنها فرصت دفاع از خودشان را هم بدهیم. سایر تریبون‌ها هم همینطور است. امام خمینی می‌فرمودند در مجلس اگر علیه کسی صحبتی شد باید به او فرصت بدهند از خودش دفاع کند. ببینید بعضی از نمایندگان از بلندگوی مجلس چگونه بی‌انصافانه و با بداخلاقی تمام هرچه بخواهند علیه این و آن می‌گویند!

باور کنیم قیامتی هست. باور کنیم که «فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّهٍ خَیْراً یَرَهُ وَ مَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّهٍ شَراً یَرَهُ». کسانی که این وعده قرآنی را باور دارند، از جاده انصاف و اخلاق منحرف نمی‌شوند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.