معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با گلایه از تاخیر در روند ترخیص ماشینآلات و تجهیزات صنایع در گمرک، گفت: طولانی شدن این فرآیند موجب خسارت صنعتگران میشود که باید نسبت به تسریع این روند با هدف ترخیص به موقع کالاها در راستای اصل جهش تولید و کمک به چرخه اقتصادی، اقدام جدی شود.
به گزارش گفتمان زاگرس:«ظاهر پورمجاهد» روز سه شنبه در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: برخی از صنایع استان با اجرای طرح توسعه واحد، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز را از خارج وارد کردهاند که طولانی شدن فرآیند ترخیص ماشین آلات، روند تولید و فعالیت این صنایع را مختل و دچار مشکل کرده است.
وی افزود: طولانی شدن روند ترخیص این قبیل اقلام به طور طبیعی موجب ضرر و زیان مالی صنعتگران می شود که انتظار می رود مدیران گمرک در سال جهش تولید و با هدف تسهیل زمینه رونق فعالیتهای تولیدی و صنعتی در استان، برای رفع این مشکل اقدامات جدی و راهگشا را براساس قانون در دستور کار قرار داده و پیگیر موضوع باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان تاکید کرد: اجرای طرح توسعه واحدهای صنعتی مستلزم هزینه های میلیاردی است و بسیاری از صنعتگران و تولیدکنندگان استان برای این منظور تسهیلات بانکی دریافت کرده اند که طولانی شدن فرآیند ترخیص برای نصب ماشین آلات و راهاندازی خطوط جدید تولید، مشکلات زیادی برای فعالیت موثر واحد از جمله تاخیر در پرداخت اقساط بانکی را به دنبال دارد.
پورمجاهد از مدیران گمرک استان همدان خواست که با بررسی دقیق موضوع، برای رفع موانع و مشکلات موجود اقدام کرده و روند ترخیص محموله های صنعتی استان را در راستای تحقق اصل جهش تولید، تسهیل و تسریع کنند.
معاون استاندار همدان همچنین بر خرید و تامین اقلام داوریی موردنیاز از طریق شرکتهای داروسازی داخل استان تاکید کرد و گفت: معاونت غذا و داروی علوم پزشکی اقلام دارویی مورد نیاز را از شرکتهای داروسازی داخل استان تهیه کند که این کار موجب تقویت و توسعه این واحدها و گردش مطلوب چرخه اقتصادی در بخش تولید استان خواهد شد.
پورمجاهد اظهار داشت: چند شرکت داروسازی در استان همدان فعال هستند که براساس سیاستهای ابلاغ شده در راستای رشد و توسعه اقتصادی و رونق تولید، دستگاه های اجرایی ملزم به تامین اقلام مورد نیاز خود از تولیدات بومی استان هستند که حوزه غذا و دارو نیز باید در همین چارچوب عمل کند.
به گفته وی، براساس مصوبه دستگاه قضایی، بانک حق صدور اجرائیه برای واحدهای تولیدی(بدهکار) در حال تولید و اشتغال را ندارند که شاهد برخی کم توجهیها در سطح استان برای اجرای این مصوبه قانونی هستیم.
استان همدان دارای یک هزار و ۶۶ واحد صنعتی است.
ایرنا
ثبت دیدگاه