پنج درصد حقوق وصولی معادن کشور مربوط به کردستان است
26 دی 1399 - 5:41
بازدید 125
6

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اعلام اینکه پنج درصد از کل حقوق وصول شده معادن کشور مربوط به این استان است، گفت: در سال جاری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از این حقوق به کردستان بازگشته است. به گزارش گفتمان زاگرس؛ محمد دره‌وزمی روز در نهمین  جلسه شورای معادن استان که […]

پ
پ

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اعلام اینکه پنج درصد از کل حقوق وصول شده معادن کشور مربوط به این استان است، گفت: در سال جاری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از این حقوق به کردستان بازگشته است.

به گزارش گفتمان زاگرس؛ محمد دره‌وزمی روز در نهمین  جلسه شورای معادن استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد،اظهار داشت: هر سال بابت استخراج، بهره‌برداری و برداشت هر واحد از ماده یا مواد معدنی بهره‌برداران از معادن مبلغی متناسب با پروانه بهره‌برداری واحد خود به دولت پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۰۶ میلیارد تومان حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است، اضافه کرد: طبق قانون ۱۵ درصد از حقوق معادن باید به استان بازگردد و صرف زیرساخت‌ها شود.

رییس سازمان صمنعت،معدن و تجارت کردستان افزود: برای نخستین بار امسال ۱۵ درصد حقوق معادن (وصولی سال ۱۳۹۸) از سوی سازمان برنامه و بودجه در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته تا در بین استان‌ها توزیع شود.

دره‌وزمی با اعلام اینکه پنج درصد حقوق وصول شده معادن کشور مربوط به کردستان است، یادآور شد: در سال جاری ۱۹۰ میلیارد تومان از حقوق دولتی وصولی سال گذشته به وزارت صمت اعطا شده که ۱۵ درصد آن معادل ۲۸ میلیارد تومان است.

وی اظهار داشت: پنج درصد مبلغ مذکور یعنی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به استان پرداخت شده و در حال هزینه‌کرد آن در راه‌های روستاهای منتهی به چند معدن هستیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تعداد معادن استان را ۴۷۳ معدن اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۸۷ معدن فعال، ۱۳۹ معدن غیرفعال، ۶۵ معدن بلوکه و ۶ معدن هم در حال تجهیز و آماده‌سازی است.

تنوع مواد معدنی استان کردستان شامل ۱۸ نوع مواد فلزی، مهم غیرفلزی، مهم مصالح ساختمانی است و از جمله معادنی که دارای پروانه بهره برداری هستند طلا، سنگ آهن، منگنز، سرب و روی، باریت، سیلیس، فلدسپات، سنگ های تزئینی (مرمر، مرمریت، گرانیت و تراورتن)، پوکه، پوزولان، سنگ آهک و سنگ لاشه است.

ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.