نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام مثبت دولت در همسانسازی حقوق بازنشستگان در بودجه ۱۴۰۰ گفت: ۶۰ هزار میلیارد تومان برای این منظور دیده شده که نسبت به ۲ سال گذشته که این رقم هشت هزار میلیارد تومان بود، رشدی بیش از ۹ برابری در بودجه سال آینده دارد.
به گزارش گفتمان زاگرس:حجت الاسلام احد آزادیخواه این رقم را در بودجه ۱۴۰۰ قابل توجه خواند و گفت: بازنشستگان قشری زحمتکش و اثرگذار در جامعه و صاحب خانواده وسیعی هستند که اگر در بحث درآمدی دولت به آنها توجه کند، به طور غیرمستقیم به نشاط در جامعه توجه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: استقلال منابع درآمدی دولت از محلهایی همچون مالیات، فروش اموال و سرمایهای، یک گام رو به جلو در لایحه بودجه ۱۴۰۰ است که این درآمدها میتواند معدلهایی را برای دولت ایجاد کند.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان سوق دادن بودجه به سمت مالیات، اضافه شدن حقوق کارمندان، همسانسازی حقوق بازنشستگان و کمک به برخی دهکهای اجتماعی را از جمله جوانب مثبت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ عنوان کرد.
وی با اشاره به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی افزود: با وجود اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به نهادههای دامی همچون ذرت، سویا، کنجاله سویا و جو، اما قیمت مرغ به بالاترین قیمت خود رسید که در این زمینه اگر دولت بتواند به جای ارز ۴۲۰۰ تومانی، مصوبه مجلس را که در ۶ ماهه امسال تصویب کرد به جریان بیندازد و کالا برگ به مردم اختصاص دهد، بهتر است.
عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم با بیان اینکه اختصاص بودجه در برخی سرفصلهای کشاورزی قابل دفاع است خاطرنشان کرد: در سرجمع اعتبارات حوزه کشاورزی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ رضایت بخش نیست اما رقم بودجه نسبت به سالهای گذشته خوب و قابل دفاع است.
حجت الاسلام آزادیخواه ادامه داد: رقم اعتبارات در بودجه ۱۴۰۰ رقمی نیست که بتواند پاسخگوی بخش کشاورزی در حوزههایی همچون تجهیز، یکپارچهسازی اراضی، آبیاری نوین، اصلاح قنوات، جنگلبانی و دیگر موارد مرتبط با حوزه کشاورزی باشد، در حالیکه در برخی موارد از صندوق توسعه ملی به اذن رهبر معظم انقلاب مبلغی برداشت شد که یک بخشی از آن خارج از بودجه دولت است.
وی همچنین اختصاص اعتبار برای راههای مواصلاتی و ریلی استان همدان در بودجه ۱۴۰۰ را در اولویت دانست و بیان کرد: با کمک و پیگیری مجمع نمایندگان استان ۶۰ میلیارد تومان برای راهآهن همدان- ملایر در نظر گرفته شد که با این اقدام ردیف اعتبار ویژهای برای این مسیر ایجاد شد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد: چنانچه راهآهن همدان- ملایر در ۲ سال آینده تکمیل شود و از ملایر به سمت بروجرد و درود حرکت کند، عملا ملایر به یک شاهراه مواصلاتی تبدیل خواهد شد.
حجت الاسلام آزادیخواه اضافه کرد: تکمیل چهاربانده شدن جادههای استان همچون محور ملایر- سامن- بروجرد و انتقال آب سد کلان به شهر ملایر از دیگر اولویتهایی است که در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده و برخی از این طرحها تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
ایرنا
ثبت دیدگاه