پیشنهاد اجرای ۳۰ طرح اقتصاد مقاومتی در چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۰
03 بهمن 1399 - 11:34
بازدید 150
9

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: پس از بررسی‌های صورت گرفته و اولویت‌بندی توسط دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، ۳۰ پروژه جهت معرفی و ارسال به دبیرخانه ملی ستاد اقتصادمقاومتی انتخاب شد، اجرای این پروژه‌ها نیازمند ۴۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است. به گزارش گفتمان زاگرس:علی شهریارپور دوم بهمن‌ماه در جلسه ستاد اقتصادمقاومتی […]

پ
پ

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: پس از بررسی‌های صورت گرفته و اولویت‌بندی توسط دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، ۳۰ پروژه جهت معرفی و ارسال به دبیرخانه ملی ستاد اقتصادمقاومتی انتخاب شد، اجرای این پروژه‌ها نیازمند ۴۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش گفتمان زاگرس:علی شهریارپور دوم بهمن‌ماه در جلسه ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری از کاهش ۴.۲ درصدی نرخ بیکاری در پاییز ۹۹ نسبت به مشابه سال در استان قبل خبر داد و اظهار کرد: هم‌اکنون نرخ بیکاری استان در پاییز سال‌جاری طبق آمارهای ارائه شده از سوی مرکز آمار ۱۱.۹ درصد است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه نرخ بیکاری کشور در پاییز سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱.۲ درصد روبرو بود، خاطرنشان کرد: نرخ مشارکت در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهشی است اما در استان این عدد ثابت بود.

وی در ادامه در خصوص پروژه‌های پیشنهادی برنامه ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۰، توضیح داد: پس اعلام فراخوان به دستگاه‌های اجرایی ۵۳ پروژه از ۱۵ دستگاه اجرایی به دبیرخانه اقتصاد مقاومتی استان ارسال شد، اجرای این پروژه‌ها نیازمند اعتباری بالغ بر ۹۰۰۰ میلیارد تومان است.

شهریارپور افزود: پس از بررسی‌های صورت گرفته و اولویت‌بندی توسط دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری، ۳۰ پروژه جهت معرفی و ارسال به دبیرخانه ملی ستاد اقتصادمقاومتی انتخاب شد، اجرای این پروژه‌ها نیازمند ۴۲۰۰ میلیارد تومان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اجرای خطوط فرعی پروژه آبرسانی بن- بروجن، تکمیل پایگاه اطفای حریق جنگل‌ها و مراتع، پروژه‌های گلخانه‌ای، تامین آب اراضی کشاورزی، راه‌اندازی مجدد واحدهای صنعتی راکد، تجهیز و بازسازی معادن استان، فعال‌سازی پنج باب معدن متروکه، طرح‌های گردشگری، تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شهرکرد و … در طرح‌های اقتصاد مقاومتی گنجانده شده است.

قطعی موقت گاز در ادارات پرمصرف

در ادامه سیامک حیدری مدیرعامل شرکت گاز چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش مصرف گاز در فصل زمستان، اظهار کرد: این شرکت درصدد اجرای طرح مدیریت مصرف گاز و جلوگیری از هدرفت گازطبیعی در ساختمان‌ها و حمایت از تولید تجهیزات و سیتم‌های کم‌مصرف گرمایشی در استان است.

وی ادامه داد: در این ایام حدود ۹۰۰۰ هزار بازرسی از ادارات چهارمحال و بختیاری صورت گرفت و اداراتی که میزان مصرف گاز آن‌ها بالا بود به‌صورت موقت دچار قطعی گاز شدند، ادارات جهت صرفه‌جویی در مصرف گاز باید سیستم گرمایشی را از ساعت ۸ صبح روشن و در ساعت ۱۱ صبح خاموش کنند.

حیدری با اشاره به آغاز موج سوم سرما از چند روز آینده، گفت: برای جلوگیری از قطعی گاز در نقاط مختلف کشور باید صرفه‌جویی را در دستور کار قرار دهیم، متاسفانه میزان مصرف گاز در ایران دو برابر کشور چین است و این مسئله اصلا شایسته مردم ایران نیست.

مدیرعامل شرکت گاز چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۲۶ موتورخانه نیازمند اصلاح و بهینه‌سازی در استان برای کاهش مصرف گاز شناسایی شده است، بیان کرد: در کشور باید ۳۰۰ هزار موتورخانه فرسوده اصلاح و بهینه‌سازی شود، با اجرای این طرح شاهد کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف گاز در سیستم موتورخانه‌ها خواهیم بود.

ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.