آیا نانوایان کار خود را به درستی انجام می دهند؟
06 بهمن 1399 - 12:17
بازدید 185
7

رئیس اتحادیه نانوایان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نظارت بهتر و جدی‌تر بر کار نانوایی‌ها از روزهای آینده در استان آغاز می‌شود، اظهار کرد: قرار بر این است که گروهی تشکیل و کار نظارت در نقاط مختلف شهرکرد را پوشش دهند. به گزارش گفتمان زاگرس:بهرام قاسمی با بیان اینکه به‌صورت قطعی نمی‌توان گفت که […]

پ
پ

رئیس اتحادیه نانوایان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نظارت بهتر و جدی‌تر بر کار نانوایی‌ها از روزهای آینده در استان آغاز می‌شود، اظهار کرد: قرار بر این است که گروهی تشکیل و کار نظارت در نقاط مختلف شهرکرد را پوشش دهند.

به گزارش گفتمان زاگرس:بهرام قاسمی با بیان اینکه به‌صورت قطعی نمی‌توان گفت که نانوایان کار خود را به‌درستی انجام نمی‌دهند، افزود: در هر صنف افراد ماهر و یا ناوارد وجود دارد و مشکل اصلی در این صنف افزایش نرخ کرایه مغازه است.

رئیس اتحادیه نانوایان چهارمحال و بختیاری در خصوص کمبود نانوایی‌هایی که نان‌های سنگک، لواش و بربری پخت می‌کنند، توضیح داد: شاتر و استاد ماهری که بتواند نان‌های غیر از نان ساده بپزد در استان کم است، از سویی دیگر هزینه اجاره‌بها افزایش یافته است و زمانی که یک نفر بخواهد نانوایی احداث کند باید فکر دستمزد کارگران نیز باشد، مسلما اگر صرفه اقتصادی برای صاحب مغازه نداشته باشد مجبور است مغازه خود را ببندد.

قاسمی با بیان اینکه در سال جاری قیمت نان ۲۸ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: نرخ نان ساده به ترتیب نیمه‌ دولتی ۲۰۰ گرمی، ۵۲۰ تومان، دولتی ۲۰۰ گرمی ۴۰۰ تومان، ۲۵۰ گرمی نیمه‌دولتی ۴۵۰ تومان و نیمه‌دولتی ۲۵۰ گرمی، ۶۵۰ تومان است.

بیشتر بخوانید:

نان‌های بی‌کیفیت صدای مردم بروجن را درآورد؛ چرا مسئولان پاسخ درستی نمی‌دهند؟

نان در چهارمحال و بختیاری گران شد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.