بحرانی شدن هوای کرمانشاه بخاطر مصرف مازوت
19 بهمن 1399 - 20:46
بازدید 261
10
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: علاوه بر ۲ روز بحرانی، پنج روز نیز در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار داشته ایم.
پ
پ

به گزارش گفتمان:فریدون یاوری روز یکشنبه در کارگروه استانی شرایط اضطراری آلودگی هوا در سرسرای شهدای دولت استانداری، مجموع هوای ناخوش کرمانشاه از ابتدای سال جاری تاکنون را هفت روز اعلام کرد و گفت: علاوه بر ۲ روز بحرانی، پنج روز نیز در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار داشته ایم.

وی با اینکه وضعیت سلامت هوای کرمانشاه در مقایسه با دیگر کلانشهرهایی مانند تهران را مطلوب دانست اما تاکید کرد که برای برنامه ریزی نباید خودمان را با جای دیگری مقایسه کنیم.

یاوری، تعداد ایستگاه های پایش وضعیت آلودگی هوای استان را ۹ ایستگاه اعلام کرد و توضیح داد که چهار ایستگاه در میدان غدیر، محوطه استانداری، زیبا پارک و پالایشگاه شرکت نفت قرار دارند و پنج ایستگاه نیز در شهرهای قصرشیرین، سرپل ذهاب، اسلام آبادغرب، پاوه و کنگاور مستقر هستند.

وی اشاره ای نیز به سال ۹۸ با ۱۲۰ روز آلودگی هوا داشت و گفت: در آن سال گرد و غبار عامل اصلی آلودگی هوا بود اما امروز آلودگی ما مربوط به زمانی است که صنایعی مانند نیروگاه حرارتی بیستون و سیمان غرب از مازوت استفاده می کنند.

وی تاکید کرد: نیروگاه حرارتی بیستون بیشترین سهم را در آلودگی هوای کرمانشاه دارد که به مصوبه ای برای توقف استفاده از مازوت نیاز است.

یاوری گفت: نیروگاه ها و صنایع ما در هنگام قطع گاز باید در ابتدا به سراغ گازوییل بروند و استفاده از مازوت آخرین گزینه است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای نیز به پدیده وارونگی هوا در کلانشهری مانند تهران داشت و گفت: خوشبختانه این اتفاق در هنگام تردد خودروها در کرمانشاه نیفتاده است.

یاوری همچنین آلودگی هوای کرمانشاه با تهران را متفاوت دانست و گفت: در تهران پایداری آلودگی هوا ممکن است چند روز طول بکشد اما مدت زمان آن برای کرمانشاه به روز نمی رسد و چند ساعته است.

در ادامه این جلسه مهرداد سالاری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز اشاره ای به وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی داشت و گفت: برخی از اتوبوس های درون شهری ما که از مشهد خریداری شده کیفیت مناسبی ندارد.

سالاری با اشاره به مراکز معاینه فنی بیان داشت: متاسفانه برخی از این مراکز به صورت صوری کار می کنند.

وی در ادامه گفت: همچنین چندین سال است که فعالیت کارخانه سیمان غرب بر روی هوای روستاهای اطراف و شهر کرمانشاه تاثیر منفی گذاشته است.

سالاری از معضل بوی بد به عنوان دیگر مشکلی یاد کرد که روستاهای اطراف محدوده بازیافت زباله و نیز بخش شرقی شهر کرمانشاه را درگیر خودش کرده است.

در پایان این جلسه هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه مصوب کرد تا با هماهنگی شرکت گاز، از اول اسفند ماه سوخت گاز جایگزین مازوت مصرفی نیروگاه حرارتی بیستون شود.

بیشتر بخوانید:
جریان هوا ناجی ریه‌های مردم غرب کشور
کیفیت هوای خرم‌آباد در وضعیت ناسالم سپری می‌شود

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.