به گزارش گفتمان:«رشید حیدری مقدم» اظهار داشت: اولین محموله واکسن کرونا به دانشگاه علوم پزشکی همدان تحویل شده که باید در سردخانه و شرایط خاص(۱۸ درجه سانتیگراد زیرصفر) نگهداری شود و حداکثر تا ۲ ساعت قبل از تزریق باید از سردخانه خارج شود.
وی افزود: کادر درمان بخش عفونی و ایزوله بیمارستان سینا در ارتباط مستقیم و مستمر با بیماران بدحال مبتلا به کرونا هستند که برهمین اساس در اولویت نخست تزریق واکسن کووید ۱۹ قرار گرفته اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: پس از اتمام واکسیناسیون(تزریق مرحله نخست واکسن) کارکنان بخش عفونی بیمارستان سینا، کادر فعال بخش عفونی و ایزوله بیمارستان های بهشتی و بعثت شهر همدان واکسینه می شوند.
حیدری مقدم ادامه داد: تزریق واکسن «اسپوتنیک وی» دارای اصول و ضوابطی است که در ۲ مرحله(دوز) و با ۲۱ روز فاصله تزریق میشود یعنی پس از تزریق واکسن مرحله نخست، سه هفته بعد مرحله دوم تزریق واکسن انجام می شود.
وی گفت: دیگر کادر درمان در مراحل بعدی تزریق واکسن کرونا قرار دارند و پس از آن به تناوب دیگر گروه های هدف بر اساس اولویت و میزان در معرض خطر بیماری واکسینه می شوند.
حیدری مقدم با بیان اینکه تزریق این واکسن برای برخی افراد ممنوع است، گفت: تیم های مراقبت سلامت مرکز بهداشت همدان هم اینک در بیمارستان سینا مستقر شده و در حال تزریق واکسن به گروه های هدف هستند.
وی گفت: رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، حضور نیافتن در تجمع ها، پرهیز از خروج غیرضروری از منزل، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی نقش قابل توجهی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا دارد.
مجموع موارد ابتلا به کووید ۱۹ در استان همدان از ابتدای همه گیری ویروس تاکنون به ۱۰ هزار و ۲۵۵ نفر رسیده و یک هزار و ۴۹۴ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
براساس اعلام ستاد ملی کرونا و جدیدترین بررسی های انجام شده در خصوص رنگ بندی شهرهای استان همدان، «بهار، تویسرکان، رزن و درگزین» در وضعیت نارنجی، «همدان، ملایر و نهاوند» در وضعیت زرد و «فامنین ، کبودرآهنگ، اسدآباد» نیز در وضعیت آبی کرونا قرار گرفتهاند.
بیشتر بخوانید: |
واکسنها از پس ویروس جدید کرونا هم برمیآیند مگر در صورت جهش کامل |
اقدامات انتقال واکسن فایزر به کشور در حال انجام است |
ثبت دیدگاه