بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری همدان یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است
04 اسفند 1399 - 11:19
بازدید 317
5
شهردار همدان گفت:بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری همدان یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است درحالی که این رقم در سال ۹۶ حدود ۴۲۰ میلیارد تومان بود که در این زمینه شاهد اقدامی جهادی هستیم.
پ
پ

به گزارش گفتمان، “عباس صوفی” شامگاه یکشنبه در شورای اداری شهرداری همدان اظهار داشت:  بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری همدان یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است درحالی که این رقم در سال ۹۶ حدود ۴۲۰ میلیارد تومان بود که در این زمینه شاهد اقدامی جهادی هستیم.

وی اظهار داشت:شهرداری یک نهاد چند وجهی است و باید به تمام نقاط شهر توجه داشته باشد و در این بین فارغ از هر گونه موضوعات سیاسی، خدمات رسانی به مردم را اولویت اصلی خود می داند.

شهردار همدان با بیان اینکه به دلیل حجم بسیار بالای فعالیت های مدیریت شهری در حوزه های مختلف، نقدینگی و تامین منابع مالی در اولویت شهرداری قرار دارد، گفت: بخش اعظم منابع شهرداری ها از منابع داخلی و شهروندان تامین می شود و منابع دولتی سهم بسیار ناچیزی در این زمینه دارد.

صوفی تصریح کرد: شهرداری همدان به عنوان بزرگترین دستگاه خدمات رسان با حدود چهار هزار نفر نیرو اداره شهر را به عهده دارد که در کنار اجرای پروژه های مختلف شهری، ماهیانه ۳۰ میلیارد تومان حقوق و مزایا پرداخت می کند.

او با تاکید بر اینکه طی سه سال اخیر و در نظام برنامه‌ریزی و راهبردی، توسعه متوازن و توجه ویژه به مناطق کم برخوردار در اولویت مدیریت شهری همدان قرار دارد، خاطرنشان کرد: توزیع عادلانه امکانات و خدمات شهری از رویکردهای مهم شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان در سال های اخیر است.

صوفی یادآور شد: در این بین منطقه یک شهرداری در زمره مناطق برخوردار شهر همدان و سه منطقه دیگر نیز جزو مناطق کمتر برخوردار شهر به شمار می روند.

وی به اجرای پروژه های بزرگ و شاخص در مناطق مختلف شهر اشاره کرد و گفت: این پروژه ها نظیر پل سردار همدانی، پل غدیر، ساماندهی ورودی های شهر،  بلوار سلامت، بلوار قدر و بوستان های فرا منطقه ای است که حکایت از توجه ویژه به تمام مناطق دارد.

 

شهردار همدان با بیان اینکه در قیاس با سایر کلانشهرهای کشور از منابع دولتی و ارزش افزوده کمتری بهره مند هستیم، گفت: با وجود تمامی تنگناهای مالی، امسال از محل اوراق مشارکت و در جهت توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ۱۷ دستگاه اتوبوس جدید خریداری شد و ۳۰ دستگاه اتوبوس نیز به صورت کامل بازسازی و دهه فجر امسال به ناوگان اضافه شد.

صوفی بر لزوم مشارکت شهروندان در شناسایی و احصا مشکلات شهری تاکید کرد و گفت: با راه اندازی همیاران محلات در تلاش هستیم از ظرفیت معتمدین، نخبگان و شهروندان خوش فکر مناطق در جهت شناسایی مشکلات و رفع نیازهای محلات بهره‌مند شویم که تحقق این موضوع منجر به افزایش رضایت عمومی وکیفیت خدمات رسانی به شهروندان خواهد شد.

بیشتر بخوانید:
سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم در طرح‌های شهرداری همدان
کمبود نیروی متخصص مشکل شهرداری‌های استان همدان است

تحقق ۹۰ درصدی بودجه در نیمه نخست امسال

معاون مالی و اقتصادی شهردار همدان نیز در این جلسه گفت: عمده منابع مالی شهرداری از سوی شهروندان تامین می شود و تنها ۱۰ درصد بودجه از محل کم های دولتی و ارزش افزوده تامین می شود که بسیار ناچیز است.

“رضا ابرار خرم” اضافه کرد: با وجود تمامی مشکلات مادی و اقتصادی سال های اخیر به ویژه امسال، خوشبختانه در بودجه شش ماه نخست امسال شاهد تحقق ۹۰ درصدی بودجه هستیم و در قیاس با سایر شهرداری های کشور به مراتب وضعیت بهتری داریم.

وی از تنظیم دفترچه محاسباتی شفاف و دقیقی برای سال آینده خبر داد و گفت: در سال های اخیر شاهد افزایش سرسام آور هزینه های مالی در اجرای پروژه ها و عدم تناسب قیمت ها با خدمات ارایه شده بودیم که این موضوع در سال آینده رفع می شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری همدان نیز از برنامه راهبردی برای استفاده از ظرفیت نخبگان و متخصصان حوزه‌های مختلف شهری خبر داد و گفت: در این خصوص نیازهای مردم به صورت کاملا تخصصی شناسایی و احصاء می شود و در نتیجه می توان شاهد افزایش رضایتمندی در جامعه باشیم.

“مرتضی حضرت زاده” اولویت بودجه سال آینده مدیریت شهری را تکمیل پروژه‌های نیمه تمام دانست و افزود: بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری چشم انداز ۲۰ ساله شهر همدان است که تکمیل پروژه‌های با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت را در اولویت قرار داده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.