اجتماعی
| 4 سال قبل

۲۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری توسط خیرین ساخته شد

به گزارش گفتمان: کامران رهی در آیین کلنگ‌زنی دو مدرسه تمام خیری در شهرستان سامان، اظهار داشت: امروز کلنگ مدرسه ۹ کلاس سامان به زمین زده شد و این مدرسه با همت و سرمایه‌گذاری خانواده قطره صورت گرفت‌.

وی افزود: این مدرسه حدود ۱۵۰۰ متر زیربنا دارد و اعتبار آن بالغ بر ۶ میلیارد تومان می‌باشد که خیّر حدود ۳۰ درصد تعهد به تقبل مبلغ داده است و مابقی آن از محل اعتبارات نوسازی و توسعه مدارس تامین می‌شود، امید است در سال ۱۴۰۰ این مدرسه تکمیل شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از محل اعتبارات نوسازی و توسعه مدارس کشور کلنگ تخریب و بازسازی یک مدرسه ۶ کلاس در چمچنگ زده شد.

رهی عنوان داشت: در سال ۱۳۹۹ حدود بیست مدرسه را خیرین استان با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان تقبل کردند و سازمان نوسازی مدارس هم از محل اعتبارات تکمیل پروژ‌ه‌های نیمه تمام خیری ۵۷ مدرسه نیمه تمام خیری را با اعتباری بالغ بر سی میلیارد تومان در دست تکمیل دارد.

۶۵ درصد دانش‌آموزان استان به طور مداوم در شبکه شاد فعالیت دارند

فرحناز قائد امینی، مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری نیز اظهار داشت: در آستانه ولادت حضرت علی(ع) کلنگ‌زنی مدرسه خیّری ۹ کلاس شهر سامان با همت خانواده خیّر، قطره انجام شد و قابل ذکر است که اتفاقات خوبی با همت خیرین در شهر سامان رقم خورده است.

وی گفت: امروز پنجمین مدرسه خیّری در شهرستان سامان کلنگ‌زنی شد و به زودی پروژه ساخت این مدرسه اتفاق می‌افتد و مابقی اعتبارات از دولت گرفته می‌شود و در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با تشکر از خیرین، افزود: نیاز است خیرین به کمک آموزش و پرورش بیایند که متعلق به همه آحاد جامعه است.

بیشتر بخوانید:
هزار کلاس درس در کرمانشاه با همت دولت و خیرین ساخته شد
حضور خیرین در توسعه و ساخت مکان‌های آموزشی بسیار تأثیرگذار است

وی با اشاره به طرح آجر به آجر در سند بنیادین تحول، خاطرنشان کرد: هر خیّر و هر کسی که نیت خیر برای ورود به کار خیّری دارد حتی با مبلغ بسیار اندک می‌تواند یک آجر را برای مدرسه تهیه نماید و این کار با مراجعه به سایت مربوطه آجر به آجر صورت می‌گیرد.

قائد امینی بیان کرد: همه کارهای خیر ارزنده است و معامله با خداوند می‌باشد اما موضوع مدرسه‌سازی به دلیل دربرداشتن خیر و برکات دیگری از جمله از بین رفتن جهل متفاوت می‌باشد، این یک کار نیک جاری و یک صدقه پایدار است.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه زیرساخت‌ها در ابتدا خیلی مناسب نبود اما با همت معلمان و اولیاء خوشبختانه تعداد زیادی از دانش آموزان استان در شبکه‌ی شاد وارد شدند و حدود ۷۱ درصد از دانش آموزان در شبکه شاد هویت آن‌ها وارد شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ۶۵ درصد دانش آموزان استان به طور مداوم در شبکه شاد فعالیت دارند و مابقی طبق برنامه‌ریزی‌‌ها هرکدام به یکی از آیتم‌های آموزشی از جمله شبکه شاد، درس‌نامه‌ها، آموزش تلویزیونی و آموزش حضوری دسترسی دارند.

قائد امینی در پایان خاطرنشان کرد: حدود ۱۵ درصد از دانش آموزان در مناطقی که مدارس آن‌ها زیر ۵۰ نفر می‌باشد و عمدتا مدارس آنها خلوت است به صورت حضوری در مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرکت می‌کنند و دانش‌آموزانی که درس‌نامه دریافت می‌کنند مرتبا وضعیت آنها بررسی می‌شود.