کمبود پرستار در خوزستان
13 اسفند 1399 - 15:48
بازدید 131
9
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:بار مراجعه به مراکز درمانی و آمار بستری در بیمارستانهای خوزستان همچنان بالا بوده و اگر به همین شکل پیش برویم، پرستاران حاضر در بیمارستان‌ها نمی‌توانند پاسخگوی بیماران باشند.
پ
پ

به گزارش گفتمان: دکتر فرهاد سلطانی بیان کرد: امیدواریم کمبود پرستار در خوزستان از طریق به خدمت گرفتن نیرو از استان‌هایی که وضعیت بهتری از لحاظ کرونا دارند، برطرف شود.

وی افزود: بار مراجعه به مراکز درمانی و آمار بستری در بیمارستانهای خوزستان همچنان بالا بوده و اگر به همین شکل پیش برویم، پرستاران حاضر در بیمارستان‌ها نمی‌توانند پاسخگوی بیماران باشند.

استفاده از پرستاران بخش‌های غیرکرونایی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز یکی از برنامه‌های فوری برای برطرف کردن پرستار در خوزستان را ، آزادسازی پرستاران حاضر در بخش‌های غیرکرونایی دیگر بیمارستان‌ها بیان کرد و گفت: از این پرستاران در خدمت دهی به بیماران کرونایی استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: برخی از پرستاران در بخش‌های دیگر بیمارستان‌ها مشغول فعالیت هستند که با برنامه ریزی صورت گرفته، قرار است بیمارانی که از وضعیت جسمانی بهتری برخوردار هستند مرخص شده، تا پرستاران حاضر در آن بخش‌ها آزاد شده و از آنها در خدمات دهی به بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم.

تامین اجتماعی در رفع کمبود پرستار به ما کمک کند

سلطانی گفت: از سازمان تامین اجتماعی، بیمارستان نیروی انتظامی و نظام پرستاری که در زمینه درمان فعالیت می‌کنند درخواست کردیم در تامین نیرو و پرستار به ما کمک کنند تا بتوانیم بخشی از مشکل کمبود پرستار در خوزستان را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه تخت‌ عادی بیمارستانی در خوزستان مشکلی نداریم ولی در خصوص تخت آی.سی.یو همچنان با مشکل روبه‌رو هستیم و به محض اینکه بیماری از بخش مراقبت‌های ویژه مرخص می‌شود بیمار دیگری جایگزین می‌شود که این موضوع نشان از روند صعودی آمار مبتلایان به کرونا در استان دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه هم اکنون بیمارستان‌های امام خمینی(ره)، گلستان، سینا، شهید منفرد نیاکی، علامه کرمی، فاطمه الزهرا(س) و ابوذر اهواز در حال پذیرش بیماران کرونایی هستند گفت: همچنین تمام بخش‌های بیمارستان های امیرالمومنین(ع) و رازی اهواز به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید:
وضعیت پایدار کرونا در خوزستان / اشغال ۸۰ درصد تخت‌های ICU

استاندار خوزستان گفت: روند افزایشی بیماری در خوزستان از بهمن‌ماه آغاز شد و از چند روز پیش شدت گرفت؛ شاید یکی از مهم‌ترین

رایزنی با شرکت فولاد مبارکه اصفهان برای تامین اکسیژن

وی با بیان اینکه تلاش ما بر این است که به تمام بیماران خدمات دهی کنیم افزود: شدت انتشار پیک سوم کرونا در خوزستان به قدری بالا است که ظرفیت بیمارستان‌های خوزستان در مدت کوتاهی پر شد. انتظار داریم مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و با کادر بهداشت و درمان همکاری کنند.

سلطانی افزود: یکی از مشکلات ما کمبود دستگاه اکسیژن ساز است که در روزهای اخیر ۲ دستگاه در اختیار بیمارستان‌های خوزستان قرار گرفت اما با این وجود سعی می‌کنیم در مصرف اکسیژن رعایت کنیم تا به مشکل برنخوریم. در حال رایزنی با شرکت فولاد مبارکه اصفهان هستیم تا اکسیژن مورد نیاز خود را تامین کنیم.

هم اکنون ۱۱ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز کرونایی و هشت شهرستان در وضعیت نارنجی هستند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.