از این پس نباید عقب ماندگی‌ها را گردن “کرونا” بیندازیم
28 مرداد 1399 - 7:18
بازدید 104
6

استاندار کرمانشاه با اشاره به استمرار بیماری کرونا گفت: همه باید به زندگی با کرونا عادت کنیم و باید کارهای توسعه‌ای استان در این شرایط پیش برود و از این به بعد کسی نباید عقب ماندگی و کندی در اجرای برنامه‌ها و پروژه‌ها را گردن کرونا بیندازد. هوشنگ بازوند در جلسه امروز (۲۸ مرداد) شورای […]

پ
پ

استاندار کرمانشاه با اشاره به استمرار بیماری کرونا گفت: همه باید به زندگی با کرونا عادت کنیم و باید کارهای توسعه‌ای استان در این شرایط پیش برود و از این به بعد کسی نباید عقب ماندگی و کندی در اجرای برنامه‌ها و پروژه‌ها را گردن کرونا بیندازد.

هوشنگ بازوند در جلسه امروز (۲۸ مرداد) شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به مشکلاتی که کرونا برای حوزه های مختلف بوجود آورده، گفت: شرایط کرونا بویژه در ماه های ابتدایی شیوع آن، موجب شد تا بسیاری برنامه ها و پروژه‌ها به تاخیر بیفتد، اما با استمرار این بیماری همه باید یاد بگیرند که کارها و برنامه ها را با وجود کرونا پیش ببرند.

وی افزود: همه باید یاد بگیریم خود را با شرایط زندگی با کرونا وفق دهیم و باید برنامه ها و کارهای توسعه ای استان را در این شرایط پیش ببریم و از این به بعد کسی نباید عقب ماندگی در برنامه ها و پروژه ها را گردن کرونا بیندازد.

بازوند با تقدیر از فعالیت بخش خصوصی در شرایط شیوع کرونا ،گفت: تحریم ها فشار بسیاری به بخش خصوصی وارد کرد و با آمدن ویروس کرونا، فشارها بر این بخش مضاعف شد، اما خوشبختانه بخش خصوصی که در کنار این دو معضل، گرفتار بروکراسی اداری هم هست، توانست از این سختی ها سربلند بیرون آمده و با قدرت به کار و فعالیت خود ادامه دهد.

وی افزود: صنعتگران و تولیدگران در شرایط شیوع کرونا توانستند به خوبی با رعایت پروتکل های بهداشتی به کار و تولید ادامه دهند که جای تقدیر دارد.

میل به سرمایه گذاری در استان در حال افزایش است

به گزارش ایسنا، استاندار کرمانشاه در ادامه از افزایش میل به سرمایه گذاری در استان با وجود شرایط کرونایی خبر داد وافزود: سرمایه گذاری یکی از اولویت ها برای ایجاد رونق اقتصادی در استان است و خوشبختانه در دوران شیوع کرونا میل به سرمایه گذاری در استان افزایش یافته است.

وی با انتقاد از بخشنامه های متعدد اداری در حوزه های مختلف، گفت: وقتی بخشنامه ای ابلاغ می شود، بخشنامه های قبلی هم به قوت خود پا برجا هستند و این امر موجب سردرگمی فعالان بخش خصوصی و سرمایه گذاران شده که مغایر شعار جهش تولید است و دست و پای بخش خصوصی و سرمایه گذاران را بسته است.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم که زمینه فعالیت بخش خصوصی را تسهیل کنیم و باید فکری برای این بخشنامه های متعدد ابلاغی شود.

بازوند در این جلسه همچنین به کاهش شش پله ای شاخص بهبود فضای کسب و کار استان در بهار امسال نسبت به سه ماهه فصول زمستان و پاییز اشاره کرد و افزود: شاخص فضای کسب و کار استان نسبت به دو، سه سال پیش رشد خوبی داشته، اما نسبت به فصول زمستان و پاییز سال گذشته، متاسفانه شش پله افت کرده ایم که باید آسیب شناسی روی این موضوع صورت گرفته و در خصوص رفع موانع اقدام شود.

هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه هم در ادامه جلسه با توجه به ارائه وضعیت شاخص بهبود فضای کسب و کار استان، گفت: کرمانشاه در حال حاضر در رتبه هجدم فضای کسب و کار در کشور قرار دارد و نسبت به فصول زمستان و پاییز سال گذشته تنها یک پله افت داشته است.

وی خاطرنشان کرد: این میان در کنار کرمانشاه پنج استان دیگر هم در رتبه هجدم این شاخص قرار دارند و در حقیقت شش پله افت نکرده‌ایم و تنها با پنج استان دیگر هم رتبه شده‌ایم.

در پایان این جلسه بحث انتخاب تشکل های بخش خصوصی برای عضویت یکساله در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح شد که تشکل های خانه صنعت و معدن، سازمان نظام صنفی رایانه، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، شورای ملی نخود، انجمن صنایع دستی استان، انجمن خبرگان کشاورزی، خانه معدن، نظام مهندسی ساختمان و انجمن شرکت های حمل و نقل کالا به عنوان هشت تشکل بخش خصوصی برای عضویت یکساله در این شورا انتخاب شدند.

همچنین «انجمن پیمانکاران ساختمانی» هم برای عضویت یکساله در این شورا با شرط ” بدون داشتن حق رای” انتخاب شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.