هشدارهایی برای یک چهارشنبه سوری همره با کرونا
17 اسفند 1399 - 18:26
بازدید 205
13
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری با توصیه به مردم در خصوص کرونا و چهارشنبه‌سوری بیان داشت: شهروندان از تجمع جدا پرهیز کنند چراکه نه‌تنها امکان حوادث غیرمترقبه چهارشنبه‌سوری وجود دارد بلکه در تجمع‌ها آن نیز کرونا سرایت می‌کند.
پ
پ

به گزارش گفتمان: روزهای پایانی سال از قدیم‌الایام یادآور رسم و رسوماتی بوده که انجام هر کدام علاوه بر معانی آن لذتبخش و دل‌انگیز بوده و کوچک و بزرگ را به وجد می‌آورده اما با این حال برخی از این آیین‌ها با گذشت زمان و مقداری تغییرات، شیرینی سابق را از دست داده‌اند و موجب دل‌ آزردگی افراد نیز می‌شود.

یکی از این رسومات نام‌آشنا چهارشنبه ‌سوری است که مردم غروب و شب چهارشنبه پایان سال را با روشن کردن آتش جشن می‌گیرند و شادی می‌کنند.

اما این جشن قدیمی امروزه با ورود انواع مواد محترقه تبدیل به مهلکه‌ای خطرناک شده و خانواده‌ها را نه تنها شاد نمی‌کند که حوادث دلخراش ایجاد و برخی را حتی داغدار می‌کند.

به‌منظور پیشگیری از حوادث غیرمترقبه هر ساله توصیه‌های فراوانی می‌شود و اقدامات پیشگیرانه زیادی از سوی ارگان‌های امدادرسان صورت می‌گیرد، اما با این حال اتفاقاتی رخ می‌دهد که نیاز به امدادرسانی پیدا می‌کند. اورژانس یکی از پرکاربردترین دستگاه‌ها با بیشترین مراجعات در حوادث و سوانح است.

محمد حیدری، مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به حوادث ناشی از آتش‌سوزی‌های چهارشنبه پایان سال، اظهار کرد: ۵۳ آمبولانس در ۵۳ پایگاه امدادی که شامل ۱۹ پایگاه شهری و ۳۴ پایگاه جاده‌ای است به حالت آماده‌باش مستقر شده‌اند.

وی با اشاره به فواصل مناسب پایگاه‌های امدادی در استان افزود: به‌منظور امدادرسانی با بیشترین سرعت ۱۰۶ نیرو در سطح استان ساماندهی و در حالت آماده‌باش هستند.

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری با توصیه به مردم در خصوص کرونا و چهارشنبه‌سوری بیان داشت: شهروندان از تجمع جدا پرهیز کنند چراکه نه‌تنها امکان حوادث غیرمترقبه چهارشنبه‌سوری وجود دارد بلکه در تجمع‌ها آن نیز کرونا سرایت می‌کند.

حیدری با اشاره به اینکه با همکاری شهرداری‌ها بنرهایی در راستای توصیه به مردم جهت پیشگیری از حوادث طراحی و در سطح شهرها نصب شده است، ادامه داد: مردم باید در صورت استفاده از مواد محترقه آن را از عاملان فروش مجاز و معتبر تهیه و برای جلوگیری از خطر آن را در ظروف شیشه‌ای یا فلزی نگهداری و از قرار دادن آن در کنار هیزم، لاستیک و مواد مشتعل خودداری کنند.

وی توصیه کرد: شهروندان از نزدیک شدن به افرادی که رفتار نابهنجار دارند بپرهیزند و از درست کردن آتش در معابر و واحدهای مسکونی و پرتاب مواد محترقه خودداری کنند، در صورتی که دچار سوختگی شدند از خمیردندان یا مواد خوراکی بر روی آن استفاده نکرده‌، تاول‌ها را باز نکرده و اگر چشم آسیب دید روی آن را با پوششی مانند لیوان بپوشانند و به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه یا با شماره ۱۱۵ تماس و موضوع را به اطلاع همکاران اورژانس برسانند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.