به گزارش گفتمان: این طرح بهمن ماه با حضور جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
دولت برای ساخت این سالن بزرگ و مجهز اعتباری بالغ بر هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه کرد.
به گفته معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند طرح احداث ترمینال فرودگاه آبادان هفت هزار و ۲۰۰ مترمربع مساحت دارد.
موعود شمخانی افزود: برای اجرای این دارای یک ساختمان جنبی به مساحت هزار متر مربع، محوطه سازی به مساحت ۳۵ هزار متر مربع به ارزش۲ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال به صورت مشارکت ۵۰ درصدی منطقه آزاد اروند و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران اجرا شده است.
وی اظهار داشت: با افتتاح ترمینال جدید فرودگاه آبادان، ظرفیت پذیرش مسافر این فرودگاه ۸۰۰ هزار نفر در سال افزایش یافته است.
شمخانی بیان کرد: ساختمان VIP و CIP ترمینال قدیم، بازسازی و محوطه سازی فرودگاه، خرید سیستم کمک ناوبری فرودگاه ILS، تعویض دستگاه ناوبری DVOR، ایجاد ۱۵ هکتار فضای سبز و احداث برج های روشنایی مسیر فرودگاه از بخش های ترمینال جدید فرودگاه آبادان می باشند.
وی افزود:مجزا نمودن پروازهای داخلی و خارجی، ترمیم و بازسازی دیوارهای اطراف فرودگاه، ترمیم باند دوم فرودگاه، بهسازی برج مراقبت و تعریض و زیباسازی بلوار مسیر فرودگاه از دیگر اقدامات صورت گرفته در این فرودگاه است.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: با اجرای این اقدامات امکان برقراری همزمان چهار پرواز در فرودگاه آبادان فراهم شد که از شاخصههای اقدامات سازمان منطقه آزاد اروند در دولت تدبیر و امید به شمار میرود.
بیشتر بخوانید: |
مدیر بازداشتی فرودگاه آبادان برکنار شد/ سرپرست جدید در راه آبادان |
به فرودگاه بینالمللی آبادان که با نام فرودگاه بینالمللی آیتالله جمی آبادان شناخته میشود، جزو اولین فرودگاههای ایران است که در سال ۱۳۲۰ توسط شرکت ملی نفت ایران و به دلیل وجود پالایشگاه آبادان احداث شد و با رونق گرفتن آبادان و خرمشهر فرودگاه نیز توسعه یافت.
این فرودگاه دارای ۲ باند فرود است که طول باند بزرگ تر آن ۳ هزار و ۱۰۴ متر است که ظرفیت هشت هواپیمای پهن پیکر را بهطور همزمان در رمپ مسافری داراست و از آنجا که این فرودگاه با استانداردهای جهانی ساخته شده است ظرفیت پذیرش هواپیماهای بزرگ مانند بوئینگ ۷۴۷، ایرباس ۳۴۰ و هواپیماهای بزرگ تر را دارد.