به گزارش گفتمان: «هادی بیگینژاد» اظهار داشت: تولید در کشور ما خوب است، اما بین بازار توزیع و نحوه فروش باید تعادل و توازن ایجاد شود و مجلس برای بازنگری جدی در نظام توزیع برنامههایی دارد.
وی با تاکید بر توجه به بازار توزیع و نحوه فروش به عنوان مهمترین حلقه مفقوده تولید، خاطرنشان کرد: بازاریابی و صادرات پس از بازنگری در نظام توزیع، ضرورتی مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد، چراکه افزایش صادرات یک کالا موجب افزایش کیفیت، تولید و میزان رضایتمندی مشتری میشود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس در عین حال عملکرد بانکها را معضل جدی تولید دانست و ادامه داد: این در حالیست که بسیاری از تولیدکنندگان ما توان پرداخت سود ۱۸ درصد بانکی را ندارند.
بیگینژاد ضمن تاکید بر تحقق شعار سال با حمایت جدی از تولید، پشتیبانی و مانع زداییها گفت: در حال حاضر مشکل بسیاری از پروژههای نیمهکاره و روی زمین مانده در کشور، عدم پیگیری پس از تخصیص اعتبار و صورتجلسه است، در حالیکه کار باید تا به نتیجه رسیدن، ادامه پیدا کند و این همان پشتیبانی از تولید است.
وی به ضرورت طراحی پنجره واحد توسط مجلس شورای اسلامی در راستای مانعزداییها، تاکید و بیان کرد: نبود پنجره واحد یکی از خلاءهای تولید است که موجب ایجاد موانع دست و پا گیر در مسیر راه تولیدکنندگان شده است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی عمده ترین راهکار حل مشکل تولید را پای کار بودن مسوولان تا رسیدن به نتیجه مطلوب دانست و افزود: بزرگترین معضل کنونی ما این است که کسی مسئولیت خود را نمی پذیرد و این امر به هیچ دیدگاه سیاسی و جناحی ربطی ندارد.
بیگینژاد با اشاره به سند جامع همکاری ایران و چین، گفت: قرارداد ۲۵ ساله یک تفاهم کلی و پیمان دوجانبه در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است که جزییات این تفاهم هنوز مشخص نشده است.
بیشتر بخوانید: |
تحقق شعار سال در گرو رفع موانع اقتصادی |
به بهانه تصویب طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها در مجلس : شتابزدگی و ذوق زدگی در مسیر تحقق اهداف ترور اخیر! |
وی با اشاره به تلاش برای رفع تحریمها، با بیان اینکه جو بایدن اختیار و قدرت کافی برای رفع تحریمهای علیه ایران را ندارد، تاکید کرد: ساختار حقوقی تحریمها به گونهای است که برداشتنی نیست و از طرفی هدف آمریکا از وضع این تحریمها، به رخ کشیدن قدرت خود به جهانیان و قرار دادن ایران در انزوای سیاسی است.
بیگینژاد همچنین تغییر ساختار برنامهریزیها به جای رفع تحریمها را یکی از راهکارهای کاهش قیمت دلار دانست و افزود: ما میتوانیم با حمایت از بانکهایی که قادر به دور زدن تحریمها هستند، ارزش پول ملی خود را حفظ کنیم، در کنار آن استفاده از طرح تهاتر کالا و خدمات راه حل دیگر برای حفظ و افزایش ارزش پول ملی است.