به گزارش گفتمان: حجتالاسلام سیدمحمد سادات اظهار کرد: یکی از وظایف و رسالتهای ما تبیین اهمیت مقوله انتخابات است چراکه انتخابات این دوره ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا از حساسیت و جایگاه ویژهای برخوردار بوده است.
وی با تأکید بر حفظ مقوله اخلاق در انتخابات پیشرو افزود: ما در یک جامعه دینی زندگی میکنیم و لازمه جامعه دینی برخورداری از یک کرامت انسانی و اسلامی است که مسئولان و کاندیداها باید این امر را مدنظر خود قرار دهند که حرکت ما باید در مسیر ارزشهای دینی باشد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: در عرصه انتخابات باید همگان حفظ دستورات دین اسلام و ارزشهای اسلامی را به عنوان یک اصل در رأس امور خود قرار دهند و اگر حفظ ارزشهای اسلامی مورد توجه همگان قرار گیرد، دیگر از بسیاری از بداخلاقیها، شایعه پراکنیها، دروغها، تهمتها که در فضای انتخابات مشاهده میکنیم، فاصله میگیریم.
وی با اعلام اینکه هدف از انتخابات حفظ اسلام است، افزود: در این راستا هم مسئولان، هم کاندیداهای انتخاباتی و هم مردم در درجه اول خود را ملزم به حفظ ارزشهای اسلامی قرار دهند.
سادات ادامه داد: در این فضای رقابتی در مقوله حفظ ارزشهای دینی کاندیداها باید داشتهها و توانمندیهای خود را بیان کنند نه تخریب رقبا چرا که این امر موجب میشود از جاده انصاف دور شوند و برهمین اساس برای اثبات خود، دیگران را تخریب میکنند و با این حرکت موجب میشوند هم دشمنان نسبت به انتخابات ما طمع پیدا کنند و هم مردم کشور نسبت به انتخابات بدبین خواهند شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان افزود: بعد از انتخابات سال ۸۸ شعار تقلب در انتخابات آسیبهای جدی به ملت و کشور ما وارد کرد؛ به وجود آمدن این مشکلات در آن دوران موجب شد تا دشمنان به اهداف خود برسند و شروع این اغتشاشات در جامعه با تقلب در انتخابات آغاز شد چرا که این امر با اخلاق انتخاباتی منافات داشت در این راستا کاندیداها در دوران انتخابات باید به این امر توجه لازم را داشته باشند.
وی اظهار کرد: هواداران کاندیداها نیز میتوانند تواناییها، توانمندیها و برنامههای کاندیداهای خود را برای مردم عنوان کنند اما نباید به تهمت، دروغ و تخریب سایر کاندیداها بینجامد و این امر مشکل دیگری به مشکلات جامعه اضافه کند.
سادات با تاکید بر اهمیت انتخاب اصلح اعلام کرد: مردم باید با بصیرت خود موضع دشمن را شناسایی کنند که در درجه اول مواضع دشمنان تعطیلی انتخابات، در درجه دوم مشارکت کم در انتخابات و در درجه سوم انتخاب فردی که همسو و هم راستا با اهداف آنان باشد، است که مردم با بصیرت خود این مواضع را به خوبی تشخیص دهند و به فراخور آن اقدام کنند.
وی افزود: شرکت حداکثری در انتخابات از وظایف شرعی تکتک افراد جامعه است چراکه عدم حضور در انتخابات موجب میشود نظام ما در سطح جهان زیر سؤال برود و مسئولان سعی کنند موانع فیزیکی و موانع نظری بر سر راه مردم را مرتفع کنند.
بیشتر بخوانید: |
فرمانداران اصل بی طرفی در انتخابات را رعایت کنند |
در انتخابات باید به سابقه عملکردی افراد توجه داشت نه جوانی و زیبایی آنها |
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: فقر و تورم و کرونا نارضایتیهایی را در جامعه به وجود آورده است و گروهی از مردم در تأمین مایحتاج زندگی خود مانده است و برای این افراد شرکت در انتخابات اولویت دهم آنان هم نیست و این امر موجب شده که اقبالی از انتخابات نداشته باشند که باید مسئولان این امر را برای افراد جامعه تبیین کنند که حضور در انتخابات و انتخاب فرد اصلح در رفع این مشکلات میتواند بسیارکارساز باشد.
وی تأکید کرد: ما در یک جامعه دینی و اسلامی زندگی میکنیم و انتخابات آبروی ملت و ابزاری برای اقتدار کشور و ملت خواهد بود و دشمنان نیز چشم طمع به این انتخابات دوختهاند لذا باید تمام متولیان امر در فرایند گزینش چارچوب معیارهای دینی را بیشتر مورد توجه قرار دهند تا کسانی از این فیلتر عبور نکنند که هزینههایی را برای نظام به بار آورند.
سادات بیان کرد: نامزدهای انتخاباتی باید از شعارهای دروغ دوری کنند و روش آنها روش گسترش اشرافیگری و تجملگرایی در جامعه نباشد و از اسراف و تبذیری که در تبلیغات میشود و استفاده از بیتالمال برای تبلیغ خود، دوری کنند چراکه تمام این امور غیر اخلاقی است.
وی با اشاره به اینکه در غرب هدف وسیله را توجیه میکند و فرد میتواند برای رسیدن به قدرت از هر وسیلهای استفاده کند اما این امر در کشور ما که ماهیت دینی دارد بسیار متفاوت است، افزود: ولایتمداری، دشمنشناسی، ساده زیستی، تقوا، ایمان و عدالت محوری لازمه انتخاب فرد اصلح است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان افزود: اگر ما منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم هم مردم و هم هواداران به نحو احسن در این انتخابات حضور خواهند یافت.