به گزارش گفتمان: “منوچهر گودرزی” روز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: مرداد ماه سال ۹۹ یکبار طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان اجرا شد و چون مورد رضایت بازنشستگان قرار نگرفت در اسفند ۹۹ دوباره مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی به حقوق آنان اضافه شد.
وی تصریح کرد: قرار بود در فروردین ماه امسال طرح همسان سازی یا متناسب سازی حقوق بازنشستگان با صدور احکام جدید برای این قشر از جامعه اجرا شود ولی متاسفانه به دلیل مشکلات نرمافزاری هنوز انجام نشده است.
گودرزی خاطرنشان کرد: مدلهای مختلفی برای طرح همسانسازی حقوق بازنشستگان اجرا خواهد شد که امیدواریم در اردیبهشت ماه با نهایی شدن حکم، فیش حقوقی و پرداخت آن را شاهد باشیم.
مدیرکل تامین اجتماعی با بیان اینکه صندوق تامین اجتماعی پابرجاست و مردم و مستمری بگیران نباید نگرانی داشته باشید، افزود: این صندوق یک تیم مدیریتی قوی دارد و هزینه های خود را بدون کمک دولت پرداخت می کند که کار بزرگی است.
گودرزی با بیان اینکه تنوع بازنشستگی در میان مستمریبگیران زیاد است، تصریح کرد: تامین اجتماعی بیش از ۳۵ مدل بازنشستگی با تنوع دستمزدی و متفاوت بین زنان و مردان را اداره می کند.
بخشودگی جرایم بیمهای با شرایط مختلف
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان همچنین اظهار داشت: بخشودگی جرایم کارفرمایان در سالهای گذشته هم انجام شده و در سال ۱۴۰۰ و با توجه به شعار سال که سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها نامگذاری شده است این طرح برای کارفرمایان صنعتی، معدن، خدماتی و اصناف نیز اجرا می شود.
گودرزی اضافه کرد: برای استفاده از طرح بخشودگی جرایم چند شرط گذاشته شده و کسانی که میخواهند از ۱۰۰ درصد بخشودگی جرایم بهره مند شوند باید ظرف ۱۲ ماه بدهی خود را تسویه کنند.
به گفته وی، مطالبات این ادارهکل از کارگاههای دولتی و خصوصی ۷۰۰ میلیارد تومان است که بخشی از این رقم به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی واحدها بوده است.
وی بزرگترین بدهکار تامین اجتماعی را شهرداریها عنوان کرد و گفت: شهرداریها ۲۴۰ میلیارد تومان به تامین اجتماعی استان بدهکار هستند اگر بخواهند از بخشودگی جرایم بیمهای استفاده کنند بیش از ۵۰ درصد آن بخشوده می شود.
بیشتربخوانید: |
همسانسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی اولویت بودجه ۱۴۰۰ |
متناسب سازی حقوق بازنشستگان موجب آرامش خاطر این قشر می شود |
۱۹ هزار کارگاه تولیدی در لرستان وجود دارد
گودرزی تعداد کارگاههای تولیدی استان را ۱۹ هزار و ۳۹۰ مورد عنوان کرد و افزود: تعداد بیمه شدگان اصلی این واحدها ۲۲۵ هزار نفر است که حدود ۳۹۰ هزار افراد تبعی هستند.
وی تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در لرستان نیز ۲ هزار و ۴۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: سه هزار و ۴۰۰ نفر نیز افراد تبعی آنها هستند.
به گفته وی ۲۵ هزار کارگر ساختمانی با ۷۰ هزار نفر افراد تبعی نیز تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی با بیان اینکه ۴۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند، اظهار داشت: در مجموع بیش از ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت را شامل میشوند.
ثبت دیدگاه