به گزارش گفتمان: «فریدون یاوری» افزود: طبق دستورالعملهای تدوین شده در شرایط هشدار، افراد مسن، کسانی که بیماری زمینه ای دارند و کودکان نباید از منزل خارج شوند و همچنین فعالیتهای سنگین بدنی در این شرایط هم توصیه نمیشود.
وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه مانند سایر نقاط کشور و دنیا درگیر بیماری کروناست، اظهار داشت: شهروندان باید در این شرایط اضطراری آلودگی هوا را هم جدی بگیرند و پروتکلهای بهداشتی را با دقت و وسواس بیشتری رعایت کنند.
خشکسالی آلودگی هوا را در سال جاری بیشتر میکند
یاوری از افزایش میزان آلودگی هوا در سال ۱۴۰۰ نسبت به ۲ سال قبل خبر داد و گفت: در سال ۹۸ روز غیر استاندارد نداشتیم و در سال ۹۹ هم در مجموع ۱۲ روز غیراستاندارد داشتیم اما در ۲ ماه سال جاری ۶ روز غیراستاندارد ثبت شده است.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان کرمانشاه ضمن ابراز نگرانی از افزایش روزهای غیراستاندارد در سال جاری ادامه داد: به نظر میرسد کمبود بارندگی و خشکسالیهای اخیر در میزان آلودگی هوا تاثیر بسزایی دارد و این تغییرات آب و هوایی تودههای گرد و خاک را از کشور عراق وارد استان میکند.
بیشتر بخوانید: |
بحرانی شدن هوای کرمانشاه بخاطر مصرف مازوت |
هوای قصرشیرین بحرانی است |
وی در خصوص راهکارهای کاهش میزان آلودگی و جلوگیری از آن هم یادآور شد: با توجه به اینکه این گرد و خاک از کشور عراق وارد میشود تا زمانی اقدامات اساسی و زیرساختی در آن کشور انجام نشود نمیتوان با این پدیده مقابله کرد.
یاوری تاکید کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست با ۹ ایستگاه سنجش آلودگی در استان به صورت شبانهروزی میزان آلودگی هوا را بررسی و نتایج را به سازمانهای مربوطه جهت اعلام محدودیتها و ممنوعیتهای لازم اعلام میکند.
ثبت دیدگاه