به گزارش گفتمان: هوشنگ بازوند در جلسه عصر امروز(۱۹ خرداد) شورای اداری استان، از انتخابات به عنوان یک تکلیف ملی برای مردم یاد کرد وافزود: هیچ کس نمی تواند نسبت به انتخابات بی تفاوت باشد، چرا که سرنوشت یک ملت به وسیله آن رقم می خورد و همه مدیران و همه دستگاه ها وظیفه دارند برای برگزاری هرچه باشکوهتر این رویداد تلاش کنند.
وی به جایگاه انتخابات در انقلاب اسلامی اشاره کرد وافزود: از روز نخست انقلاب اسلامی، انتخابات جایگاه ویژه ای داشته و در حالی که تمام مردم پشت انقلاب بودند، امام خمینی(ره) این سنت حسنه را بنیاد نهادند و از مردم خواستند خواسته خود را با رای اثبات کنند و همین امر موجب شد که بیش از ۹۸ درصد مردم به جمهوری اسلامی رای دادند و طی این ۴۲ سال تقریبا در هر سال یک دوره انتخابات در کشور برگزار شده و مردم، تمام مسئولان را با رای خود انتخاب کرده اند.
بازوند گفت: امسال هم در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستیم و این انتظار هست که همه برای برگزاری با شکوه این انتخابات تلاش کنند، چرا که تنها با حضور پرشور میتوان انتقام سختی از دشمنانی که تحریم های ظالمانه علیه کشور وضع کرده اند و حال مردم را تشویق به رای ندادن می کنند، گرفت.
وی افزود: بر همه مدیران واجب است در برگزاری انتخابات همکاری های لازم را داشته و تمام بستر کار برای ۴۰ هزار مجری و ناظر انتخابات در استان را فراهم کنند.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به برخی سیاه نمایی های صورت گرفته نسبت به عملکرد دولت گفت: مشکلاتی که در سالهای اخیر حادث شد، بخشی از آن به دلیل تحریم های ظالمانه بود، از طرفی درسالهای اخیر بلایای طبیعی بسیاری داشتیم و در یک سال گذشته هم کرونا حادث شد.
وی به وضعیت شاخص های اقتصادی و برخی کارهای صورت گرفته در استان اشاره کرد و افزود: برخی عنوان می کنند که کرمانشاه در شاخص فلاکت رتبه اول است، اما ما هنوز مستندی در این زمینه ندیدهایم و از افرادی که این صحبت را مطرح می کنند می خواهیم مستندات خود را ارائه دهند.
وی افزود: در استان طی سال گذشته علی رغم مشکلات اقتصادی کشور و در حالی که صادرات با مشکل مواجه شد، مرزهای استان همگی باز بود و صادرات استان نسبت به سال ۹۸ به لحاظ ارزش هشت درصد افزایش داشت.
بازوند گفت: در سال ۹۸ همچنین ۱۹۵ واحد راکد به مدار تولید برگشتند و کرمانشاه توانست در سالهای اخیر کلانشهر شود.
استاندار کرماشاه به کلنگ زنی پتروشیمی اسلام آبادغرب در ماه های اخیر هم اشاره کرد وافزود: دولت قرار است در این پروژه سرمایه گذاری کند و این پروژه در سالهای آتی به بهره برداری می رسد.
وی افزود: در این دولت پروژه پالایشگاه آناهیتا تعیین تکلیف شده و عملیات اجرایی آن به زودی آغاز می شود.
بازوند به پیگیری ثبت جهانی اورامانات هم اشاره کرد وافزود: اگر این امر صورت گیرد، تاثیر مثبتی در گردشگری استان شاهد خواهیم بود.
وی از برنامه ریزی برای ساخت ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن ملی در استان نیز خبر داد وافزود: عملیات اجرایی برخی از این واحدها شروع شده و در سالهای آتی شاهد بهره برداری از آنها خواهیم بود.
استاندار کرمانشاه از کاهش نرخ بیکاری استان به عنوان یکی از دستاوردهای مهم در سالهای اخیر یاد کرد وافزود: در چهار سال گذشته توانستیم نرخ بیکاری استان را بیش از هفت درصد کاهش دهیم و در سال گذشته استان توانست بعد از سالها از رتبه اول بیکاری کشور خارج شده و در رتبه سوم قرار گیرد.
وی افزود: برای کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری باید سرمایه گذاری حدود هشت تا ۹ هزار میلیارد تومان صورت گیرد و برای کاهش این میزان نرخ بیکاری استان تلاش های فراوانی صورت گرفته است.
بیشتر بخوانید: |
کاهش بیکاری پاییز کرمانشاه را مثبت ببینیم |
در آینده کرمانشاه قطب بزرگ پتروشیمی کشور میشود |
وی در ادامه با اشاره به مشکلات پیش آمده در زمینه کمبود برق در هفته های اخیر گفت: در همین راستا مدیریت تنظیم برق به استان ها واگذار شده و در استان تصمیم بر این است که به هیچ عنوان برق مشترکین خانگی نباید قطع شود.
وی افزود: استان هر کمک و هر پیشنهادی که شرکت های توزیع و برق منطقه ای ارائه کنند می پذیرد، اما به هیچ عنوان قطع برق خانگی برای ما پذیرفتنی نیست و نباید این اتفاق رخ دهد.
بازوند به تغییر ساعت کار ادارات استان از روز گذشته (۱۸ خرداد) هم اشاره کرد وافزود: این امر تاثیر خوبی در بحث کاهش مصرف برق داشته و امیدواریم در روزهای آتی تاثیرات مثبت آن بیش از پیش خود را نشان دهد.
وی افزود: از چنین پیشنهادهایی برای کاهش مصرف برق استقبال می کنیم، اما قطع برق خانگی را نمی پذیریم. در روز انتخابات هم به هیچ عنوان نباید برق شعب اخذ رای قطع شود و این امر پذیرفتنی نیست.