به گزارش گفتمان: رامین پورنجف افزود: گوشت به خاطر ماهیت مرطوبی که دارد میتواند محیط مناسبی برای انتقال مکانیکی ویروسها باشد.
وی گفت: نگهداری گوشت در فضای آزاد و حاشیه جادهها، تجمع مردم برای خرید گوشت و کشتار غیر مجاز میتواند موجب آلودگی و تهدید سلامت خریداران و شیوع سریع بیماریها گردد.
پورنجف بیان داشت: طی ۵ ماهه اول سالجاری ۴٠ هزار و ۱۲۹ بازدید از مکان های عرضه فرآوردههای خام دامی استان انجام و در این راستا ۱٠۵۸ موارد غیر بهداشتی مشاهده و بررسی شده است.
وی ادامه داد :در این بازدید ها به ۱۸٠ مکان غیر بهداشتی عرضه گوشت قرمز و سفید اخطار و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.
بیشتر بخوانید: |
ساماندهی کشتارهای غیرمجاز دام و طیور در سطح شهر ایلام |
برخورد جدی وقانونی با دلالان نهادههای دامی و مرغ زنده در استان ایلام |
ثبت دیدگاه