به گزارش گفتمان: عبدعلی ناصری دوشنبه در جریان بازدید از شرکت نیشکر هفت تپه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه خوزستان افزود: تا ۲ سال آینده هزینهها و درآمد شرکت نیشکر هفت تپه به نقطه “سر به سر” خواهد رسید و سوددهی آن از سال سوم (۱۴۰۲) شروع خواهد شد.
وی گفت: هدف گذاری ما دردرجه اول ازسرگیری تولید در شرکت نیشکر هفت تپه است تا این واحد صنعتی کشاورزی پاسخگوی تامین هزینه های خود باشد و در درجه دوم سوددهی آن است تا این شرکت پس از سالهای بحرانی که دست به گریبان آن بود بتواند سرپای خود بایستد.
ناصری از شروع اورهال(تعمیرات اساسی) کارخانه نیشکر از چند روز گذشته به همت کارگران و متخصصان این شرکت خبر داد و گفت: اورهال کارخانه طبق برنامه تنظیم شده تا سه ماهه آینده به پایان می رسد تا نخستین گام اساسی برای ازسرگیری فعالیت این شرکت که نخستین واحد تولیدی شکر از نیشکر در ایران است، برداشته شود.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: حقوق ماه های تیر و مرداد دیروز ۲۵مهرماه پرداخت شده و از آذرماه امسال نیز پرداخت حقوق کارگران و کارکنان آن به موقع پرداخت میشود.
وی با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی در شرکت نیشکر هفت تپه افزود: در سه ماه آینده در ساختار نیروهای موجود اعم از کارکنان، کارگران و نیروهای قراردادی و طبقه بندی مشاغل منطبق با چارت سازمانی بازنگری خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی پیش بینی کرد امسال از سطح پنج هزار و ۵۰۰هکتار اراضی شرکت نیشکر هفت تپه، ۳۰۰هزار تن نیشکر برداشت شود که از این میزان ۳۰هزار تن شکر استحصال خواهد شد.
وی افزود: تا زمانی که اورهال کارخانه به پایان نرسیده است نیشکر برداشت شده از هفت تپه به واحدهای نیشکری دهخدا و امام خمینی ارسال خواهد شد.
ناصری بیان کرد: کشت نیشکر در هفت تپه از۱۵ آبان در سطح یک هزار هکتار با استفاده از قلمه های بومی منطقه نیز شروع خواهد شد تا نخستین گام مهم برای جهش تولید در این شرکت رقم بخورد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: هدف نهایی ما تولید یک میلیون تن نیشکر و استحصال ۱۰۰هزار تن شکر در شرکت نیشکر هفت تپه خواهد بود که در سال های آینده با برنامه ریزی و مدیریت کارآمد به رقم مورد نظر دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به اینکه فعالیت ها در شرکت هفت تپه شروع شده است ابراز امیدواری کرد با همت مجموعه کارگران، کارکنان و مدیریت جدید، شرکت هفت تپه به سال های طلایی خود بازگردد.
محمد فتحی مکوند ۱۹مهرماه یعنی یک روز پس از واگذاری مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه به عنوان مدیرعامل این شرکت منصوب و هیات مدیره جدید نیز معرفی شدند.
در نشست ۱۸مهر ماه جاری که به ریاست محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری برگزار شد نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
در این نشست که با حضور دادستان کل کشور، وزیران امور اقتصاد و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری، معاون حقوقی رییس جمهوری، استاندار خوزستان و رییس سازمان خصوصی سازی و مدیران عامل بانک های ذیربط برگزار شد، با توجه به تخصص، ارتباط و اهمیت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به این شرکت سپرده شد.
اعضای شرکت کننده در این نشست با تاکید بر شفاف شدن حساب ها، بدهی و همچنین ارزش این شرکت در مدت سه ماه، تسویه ارزش شرکت کشت و صنعت هفت تپه را تصویب کردند.
پرداخت تسهیلات جدید از سوی بانک های ملی و صادرات برای تسهیل امور شرکت هفت تپه و پرداخت معوقات به ویژه پرداخت حقوق پرسنل، دستمزد کارگران و تامین هزینه های جاری آن و همچنین امهال بدهی های این شرکت از دیگر مصوبات مهم این نشست بود.
شرکت توسعه نیشکر هفت تپه در شمال خوزستان و در حوزه سیاسی شهرستان شوش به عنوان نخستین واحد نیشکری کشوری در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان تاکنون این مجموعه صنعتی کشاورزی با بحران های کارگری و تولیدی رو به رو بوده است.
سه ماه پیش با حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت توسعه نیشکر هفت تپه خلع ید شد و آن را دوباره به دولت بازگرداند.
بیشتر بخوانید: |
لزوم گذر از دوره گذار مدیریتی هفت تپه |
اداره کار شوش شکایت کارگران ممنوع الورود به هفت تپه را پیگیری میکند |