باید و نباید های دنیای دیجیتال ، آنلاین و آسیبی بنام حملات ” سایبری “
06 آبان 1400 - 22:56
بازدید 155
5
با گسترش صنعت دیجیتال و لزوم اتصال آنلاین در مباحث تجارت ، اقتصاد ، صنعت ، علوم و فنون نظامی و... آنچه که همواره بعنوان یک تهدید بالقوه وجود دارد " حملات سایبری " است.
نویسنده : فریاد شیرزاد
پ
پ

گفتمان: ” حمله سایبری “ در اصصلاح عامیانه و عمومی به معنای اقدامی که بواسطه رایانه و علوم رایانه ای برای بدست آوردن اطلاعات و داده های موجود در رایانه و کامپیوتری دیگر است که معمولا باید در حالت آنلاین صورت گیرد.

  صنعت دیجیتال می تواتد از لحاظ گستردگی و پوشش همزمان ، سرعت و ارزان بودن مقرون به صرفه باشد می تواند بعلت در معرض قرار گرفتن حملات سایبری ، آسیب پذیر و خطر آفرین و بلکه بحران زا هم باشد و در اینجا می طلبد مالکین صنایع دی نفع از صنعت دیجیتال و در سطوح ملی هم ، مراکز ذی الصلاح و در راس آن مدیریت پدافند غیر عامل تمهیدات ویژه و امنیتی را بکار بگیرد و از هرگونه سطخی نگری در این حوزه امتناع کند و بطور خاص و تخصصی با بهره گیری از متخصصین این امر و با علم روز و البته بومی شده ، از صنعت دیجیتال کشور بصورت هدفمند و هوشمند محافظت لازم را ایجاد کند.

حملات سایبری بعنوان کم هزینه ترین ، زمان بر نبودن و عدم حضور نیروی انسانی در محیط فیزیکی بخصوص نظامیان و همچنین دستاوردهای فراوان آن و در بر گرفتن تمام اقشار یک جامعه و به تبعه آن بحران آفرینی برای هدف مقابل ، همواره بهترین راه و وسیله برای دشمن است.

در پس حملات سایبری به صنعت سوخت و جایگاه های سوخت رسان که با هدف اختلال در زندگی عادی مردم ، ایجاد ناراحتی ، نا امیدی ، عصبانیت و در نهایت خلق بحران اجتماعی برای مطامع سیاسی از سوی دشمن صورت گرفت چند نکته حائز اهمیت بود که باید یاد آوری شوند

نخست ؛ اطلاع رسانی به موقع رسانه ملی به جهت هدایت افکار عمومی و جلو گیری از نشر و باز نشر اخبار جعلی و شایعات که باعث جلب اعتماد مردم شد‌.

دوم ؛ وارد عمل شدن دولت و دولتمردان و حضور میدانی و پرداختن به حل مشکل بوجود آمده.

سوم ؛ همراهی مردم و عدم اجتماع و بر خورد هوشمندانه در سطح ملی که باعث شد دشمن در اهداف خود ناکام بماند

اما آنچه مهم است ؛ اتخاذ تصمیمات و تمهیدات ویژه برای حفاظت از صنعت دیجیتال و ایجاد زیر ساخت های لازم برای جلو گیری و مبارزه با حملات سایبر توسط مدیریت پدافند غیرعامل است وه باید با بونی کردن دانش روز و بکار گیری متخصصین امر همواره سد محکم و نفوذ ناپذیری را در برابر مهاجمان و حملات سایبری اتخاد کند و با ایجاد شبکه های پشتیبان از در دست رس قرار گرفتن اطلاعات و داده های کشور در صنعت دیجیتال محافظت کند.

بیشتر بخوانید:
حمله نشان دار سایبری به سامانه هوشمند سوخت کشور
انفجار در نطنز: چرا خرابکاری در برنامه هسته ای ایران می تواند باعث عقب گرد شود؟

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.