قوانین کشور باید کم و شفاف باشد
05 شهریور 1399 - 18:32
بازدید 163
8

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: قوانین کشور باید کم و شفاف باشد، گاهی برخی از مدیران می‌توانند با استناد به بندهای قانونی در برخی از مواقع اعمال سلیقه کنند. اقبال عباسی پنجم شهریورماه در جلسه مشترک شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت و ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه یکی از موانع توسعه […]

پ
پ

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: قوانین کشور باید کم و شفاف باشد، گاهی برخی از مدیران می‌توانند با استناد به بندهای قانونی در برخی از مواقع اعمال سلیقه کنند.

اقبال عباسی پنجم شهریورماه در جلسه مشترک شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت و ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه یکی از موانع توسعه در کشور تعدد قوانین، آئین‌نامه‌ها و تبصره‌ها است، اظهار کرد: گاهی برخی از مدیران می‌توانند با استناد به بندهای قانونی در برخی از مواقع اعمال سلیقه کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: قوانین باید کم و شفاف باشد، تا بتوان بر اساس آن موانع و مشکلات پیش‌روی توسعه در استان‌ها را برطرف کرد، همچنین باید فرآیندهای ابلاغ قوانین به مدیران کم شود تا امور هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده زمین در شهرک‌های صنعتی مناطق پیشرفته و محروم در کشور تقریبا برابر است، عنوان کرد: این مسئله موجب می‌شود سرمایه‌گذاران رغبتی برای انجام سرمایه‌گذاری در مناطق محروم نداشته باشند، همچنین باید سایر هزینه‌ها مانند تامین مواداولیه و تجهیزات برای این مناطق کاهش پیدا کند و مزایایی به سرمایه‌گذاران در این مناطق اعطا شود.

عباسی با تاکید بر اینکه بودجه‌ریزی در کشور نامتوازن است، گفت: تنها ۳۰ درصد بودجه کشور توسط استانداران توزیع می‌شود و ۷۰ درصد این بودجه به طرح‌های ملی بزرگ اختصاص پیدا می‌کند، این مسئله موجب می‌شود استان‌هایی که قدرت لابی بالاتری دارند سهم بیش‌تری از بودجه داشته باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: دستی بودن فرآیندهای اداری موجب شکل‌گیری فساد در بدنه دستگاه‌های اجرایی می‌شود، بنابراین باید به سمت الکترونیکی کردن فرآینده‌ها حرکت کنیم.

وی در خصوص احتساب هزینه آب بهای واحدهای صنعتی بر اساس تخصیص آب، بیان کرد: اگر واحدی آب مازاد دارد می‌توان این آب بلوکه شده را آزاد کند تا بتوان برای سایر واحدهای تولیدی مورد استفاده قرار داد، اگر این کار را انجام نداد باید بر اساس میزان تخصیص پول آب‌بها را پرداخت کند.

۴۷ واحد تعطیل در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

الله‌کرم نصیری معاون هماهنگی اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در سال ۹۸ به عدد ۱۵.۳ رسیده است، اظهار کرد: اما هم‌چنان تعداد زیادی بیکار در استان وجود دارد، بنابراین باید از تمامی ظرفیت استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود ۸۳ میلیون تومان صادرات کالا از چهارمحال و بختیاری داشتیم، خاطرنشان کرد: لوازم خانگی و بادام بیش‌ترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده است و بخشی از محصولات نیز از سایر گمرکات صادر می‌شود.

نصیری با بیان اینکه ۸۴۶ بنگاه اقتصادی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، بیان کرد: این بنگاه‌ها برای ۲۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است و حدود ۴۷ واحد تعطیل و ۱۹۳ واحد غیرفعال در استان وجود دارد.

معاون هماهنگی اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری از افزایش چشمگیر اعتبارات تملک دارایی در سال ۹۸ خبر داد و گفت: همچنین در سال ۹۸ بالغ بر هزار میلیاردتومان تسهیلات اشتغالزایی در استان توزیع شده است.

برخی از پروژه‌های عمرانی مانند فرودگاه برای چهارمحال و بختیاری صرفه‌ اقتصادی نداشت

علیرضا شجاعی معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه اظهار کرد: متاسفانه در طول چند سال اخیر راهبردهای کلان اقتصادی مانند اقتصادمقاومتی، جهش تولید و رونق تولید محدود به تعریف چند پروژه و پرداخت تسهیلات محدود می‌شود.

وی افزود: برای ارتقای سطح بهره‌وری در مسائل اقتصادی از طریق برنامه‌ریزی نرم‌افزاری باید اقدامات از طریق برنامه‌ریزی انجام شود.

شجاعی با اشاره به اینکه اجرای برخی از پروژه‌های عمرانی مانند فرودگاه برای چهارمحال و بختیاری صرفه‌ اقتصادی نداشت و نگران پروژه راه‌آهن و طرح‌های کشاورزی نیز هستیم، باید به سمت ایجاد شهرک‌های جدید مسکونی و باغ‌های گردشکری با واگذاری زمین‌های ارزان قیمت برویم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.