انتخاب استان کردستان به عنوان پایتخت ملی “کلاشبافی، ارغوان‌بافی و شالبافی”
04 مرداد 1401 - 11:29
بازدید 165
7
مدیرکل میراث فرهنگی استان کردستان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه در حوزه گردشگری استان کردستان از انتخاب این استان به عنوان پایتخت ملی کلاشبافی، ارغوان‌بافی و شالبافی خبر داد.
پ
پ

گفتمان: یعقوب گویلیان مدیر کل گردشگری و صنایع دستی استان کردستان در رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران ۱۴۰۱،‌ درباره ظرفیت‌های این استان در حوزه گردشگری اظهار کرد: با توجه اینکه استان کردستان در غرب کشور و در همسایگی با کشور عراق قرار دارد دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی است.

وی افزود: در حوزه میراث فرهنگی تعداد آثار و بناهای تاریخی که این استان دارد به عنوان ظرفیت و پتانسیل در حوزه گردشگر با تغییر کاربری این بناها و آثار می توانیم در بحث اقامت و فضاهای سنتی همچنین بافتهای قدیمی را زنده کنیم که این رویکرد خوشبختانه به خوبی از سال گذشته شروع شده است.

مدیر کل گردشگری و صنایع دستی استان کردستان با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری در بحث اکوتوریسم و گردشگری استان کردستان سرآمد است، گفت: یکی از استان‌هایی که در طراز اول در بحث گردشگری انتخاب شده کردستان است. گردشگری فرهنگی استان کردستان بسیار غنی است.

گویلیان ادامه داد: در بحث موسیقی، غذاهای محلی، پوشش‌های محلی و … استان کردستان دارای جذابیت‌های بالای گردشگری است.

وی با اشاره به سالروز ثبت اورامانات به عنوان منطقه گردشگری گفت: روز ۵ مرداد  سالروز ثبت اورامانات را در امارت تاریخی خسروآبادجشن می‌گیریم و همچنین سنندج را به عنوان شهر خلاق موسیقی داریم که یکی از ظرفیت‌های اصلی برای جذب گردشگر است.

مدیر کل گردشگری و صنایع دستی استان کردستان با بیان اینکه شهر مریوان نیز به عنوان شهر ملی کلاش‌بافی ثبت جهانی شده است گفت: سال گذشته شهر آرمرده به عنوان شهر ملی شالبافی ثبت ملی شد. همچنین کاکوی سفلی به عنوان روستای ملی در حوزه گلیم بافی انتخاب شد. سال گذشته نیز شهر دیوزناو در شهرستان سروآباد به عنوان روستای ملی در حوزه ارغوان‌بافی انتخاب شد.

گویلیان با بیان اینکه ظرفیت‌های موجود در استان کردستان جای کار بسیار دارد و در فصل تابستان خوشبختانه بالای ۹۰ درصد اکثر هتل‌ها و مراکز اقامتی در شهرهای این استان پذیرای توریستهای در سراسر کشور است، تاکید کرد: این موضوع جای امیدواری دارد و می‌طلبد که سرمایه‌گذاران به این حوزه در بحث هتلینگ و بحث اقامتگاه‌ها ورود کنند این موضوع در بحث اقتصادی توجیه دارد و این روندی که چند سالی است که شروع شده در حوزه اکولوژی، روند خوبی است که امیدواریم در بحث توسعه روستایی و اقتصاد محلی با توسعه بوم‌گردی بتوانیم به اقتصاد جامعه محلی کمک کنیم.

بیشتر بخوانید:
اصالت معماری سنتی کردستان در ساخت‌ و سازهای روستایی حفظ شود
پاوه ظرفیت تبدیل شدن به پایلوت کشوری در گردشگری را دارد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.