به گزارش گفتمان: «رحمان فیضقربانی» برنامه سازمان جهاد کشاورزی استان را افزایش ۳۰ هکتار دیگر به سطح گلخانه های استان در سالجاری ذکر کرد و افزود: تلاش می شود فضای گلخانه ای تا پایان امسال به حدود ۱۰۰ هکتار افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به حمایت از توسعه گلخانه ها در استان، گفت: به افراد متقاضی که زمین و آب کافی برای توسعه گلخانه ها داشته باشند، با اولویت فارغ التحصیلان بخش کشاورزی تسهیلات ارزان قیمت اختصاص پیدا می کند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، توسعه فضاهای گلخانهای در راستای کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصولات کشاورزی را از جمله برنامه های اولویت دار این سازمان عنوان کرد و افزود: در راستای حمایت از گلخانه داران و توسعه این اراضی محدودیت و مشکلی در زمینه پرداخت تسهیلات در این حوزه وجود ندارد.
فیضقربانی توسعه گلخانه ها را دارای توجیه اقتصادی دانست و از سرمایهگذاران بخش کشاورزی خواست برای سرمایهگذاری در حوزه گلخانه ها در استان اقدام کنند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به بهرهوری بالای کشت محصولات گلخانهای یادآور شد: کشتهای گلخانهای مصرف آب را بیش از یک ششم کاهش داده و در عین حال میزان تولیدات آن در حدود ۱۰ برابر کشتهای سنتی است، ضمن اینکه گلخانهها اشتغالزایی بالایی هم دارند.
به گفته وی سالانه بیش از ۱۰ هزار تن انواع محصولات گلخانهای در استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی اضافه کرد: این میزان محصول عمدتا شامل گوجه فرنگی، خیار، توت فرنگی، بادمجان، فلفل دلمهای و گلهای شاخه بریده و گیاهان آپارتمانی است که از سطح ۷۰ هکتار از گلخانه های استان تولید می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه عمده گلخانههای استان کرمانشاه در شهرستان کرمانشاه و بخشی نیز در شهرستانهای قصرشیرین، صحنه و اسلام آبادغرب فعال است، افزود: محصولات تولیدی استان علاوه بر تامین نیازهای داخل به کشورهای عراق و روسیه نیز صادر میشود.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.