به گزارش گفتمان: سید اقبال حسینی افزود ۵۰ درصد مرغداریها بدلیل ضرر و زیانهای هنگفت در دوره قبل از چرخه تولید خارج و حتی قیمت دستوری مصوب دولت نه تنها کار ساز نبود بلکه چوب لای چرخ مرغداران گذاشت.
وی نبود زیر ساختهای لازم، افزایش قیمت جوجه یک روزه و گرانفروشی شرکتهای طرف قرارداد، عدم توزیع به موقع نهاده های خریداری شده که بعد از دوماه به دست مرغدار می رسد و نیز عدم توجه و رسیدگی به مشکلات مرغدار توسط مسئولین که فقط در ایام گرانی مرغ سراغ آنها می گیرند از جمله مهمترین دلایلی هستند که موجب شده مرغدار رغبتی برای فعالیت نداشته باشد.
حسینی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که تولید کنندگان را سربازان جنگ اقتصادی نامید تصریح کرد متاسفانه این سربازان جنگ اقتصادی بدون هیچ پشتبانی و پشتوانه ای در سنگر جبهه تولید در حال شکست خوردن هستند.
عضو مجمع مرعداران استان پیشنهاد معاون اقتصادی استاندار در راستای مرغ مازاد مرغداران به تاجر عراقی و عرضه مرغ به کشور عراق را بدون پشتوانه کارشناسی دانست و بیان داشت در جلسات متعدد مکررا مشکلات مرغداران را فریاد زدیم ولیکن گوش شنوایی وجود نداشت.
وی رسیدگی به مشکلات مرغداران را ضروری دانست و تاکید کرد در غیر اینصورت باید منتظر افزایش قیمت مرغ زنده به ازای هر کیلوگرم ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان در مرغداریها باشیم.
این تولید کننده با اشاره به تنها کشتارگاه صنعتی مرغ آبدانان که سالها نیمه کاره رها شده است گفت در صورت راه اندازی می تواند نقشی اساسی در افزایش تولید مرغ مرغداران منطقه ایفا کند.
ثبت دیدگاه