تشکیل بانک اطلاعاتی باغ موزه دفاع مقدس لرستان
14 شهریور 1399 - 18:22
بازدید 164
5

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با تأکید بر لزوم محتواسازی باغ موزه دفاع مقدس، گفت: از اطلاعات جمع‌آوری شده برای کنگره ۶۳۰۰ شهید لرستان بانک اطلاعاتی جهت استفاده در باغ موزه تشکیل می‌شود. محسن رشیدی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس نیروهای مخلص جهاد سازندگی با حضور در مناطق عملیاتی علاوه‌بر […]

پ
پ

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با تأکید بر لزوم محتواسازی باغ موزه دفاع مقدس، گفت: از اطلاعات جمع‌آوری شده برای کنگره ۶۳۰۰ شهید لرستان بانک اطلاعاتی جهت استفاده در باغ موزه تشکیل می‌شود.

محسن رشیدی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس نیروهای مخلص جهاد سازندگی با حضور در مناطق عملیاتی علاوه‌بر حضور مستقیم در عملیات‌ها، با ساختن پل، سنگر، خاکریز  و … دِین خود را به انقلاب اسلامی ادا کردند.

وی افزود: جهاد سازندگی به‌عنوان ضلع سوم جنگ در کنار ارتش و سپاه پاسداران قرار گرفت و با انجام وظیفه حساس مهندسی رزمی حال و هوای تازه‌ای به فضای جبهه‌ها و مناطق عملیاتی بخشید و به درجه پُرافتخار و نام با مسمای سنگرسازان بی‌سنگر از کلام نورانی امام خمینی(ره) نائل  آمد.

رشیدی با اشاره به مدیریت جهادی، تفکر بسیجی، ولایتمداری و بصیرت جهادگران، عنوان کرد: همه این خصایص باعث شد با وجود دو وظیفه خطیر سازندگی روستاها و مهندسی رزمی جنگ، نیروهای جهادی هرگز احساس خستگی نکنند و فارغ از همه سختی‌ها، اهداف و آرمان‌های انقلاب را با وجود شیطنت و کینه‌توزی دشمنان داخلی و خارجی به پیش ببرند که این خود می‌تواند بهترین الگو برای جوانان امروزی باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به اهداف کمیته گردآوری اسناد، تصریح کرد: برای برگزاری کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید استان که در سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود، ۲۲ کنگره ساماندهی شده که هرکدام شرح وظیفه‌ای دارند.

وی با اشاره به نقش مؤثر رزمندگان لرستان در هشت سال دفاع مقدس، بیان کرد: گردآوری اسناد و آثار مرتبط با شهدا، رزمندگان، آزادگان و مناطق بمباران شده، یک مطالبه عمومی است چراکه آیندگان از ما خواهند پرسید آیا توانسته‌اید کارکردهای استان لرستان در هشت سال دفاع مقدس را گردآوری و به تصویر بکشید؟

رشیدی با تأکید بر لزوم محتواسازی باغ موزه دفاع مقدس لرستان، ادامه داد: مسئول ایثارگران دستگاه‌های اجرایی باید آنگونه که شایسته است آثار مرتبط با شهدای خود را گردآوری کنند که در باغ موزه دفاع مقدس نگهداری شوند.

 مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با تأکید بر هم‌افزایی، همگرایی و وحدت رویه بین نیروهای مسلح، جهاد کشاورزی، هلال احمر و …،  گفت: همه وظیفه دارند هر اطلاعاتی مرتبط با دفاع مقدس در اختیار دارند به دبیر کمیته گردآوری اسناد و آثار دفاع مقدس استان تحویل دهند.

وی با بیان این‌که تمام اطلاعات گردآوری شده را در بانک اطلاعاتی ثبت می‌کنیم و در هر زمان که نیاز باشد در اختیار مراجعه کنندگان قرار می‌دهیم، اظهار کرد: انتظار داریم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، آمار شهدا را به تفکیک یگان‌ها، اقشار و نهادها و … در اختیار دبیر کمیته گردآوری اسناد قرار دهد که محققین حوزه ایثار و شهادت استان نیز بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند.

رشیدی با بیان اینکه در بحث آموزش کارشناسی اسناد برای هر  اداره، نهاد و ارگانی که نیاز باشد کارشناس جهت آموزش می‌فرستیم، گفت: در راستای  تسریع در انجام فعالیت‌ها از ظرفیت نیروهای جهادی استفاده می‌کنیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به مکان‌هایی که در  دوران دفاع مقدس نقش پشتیبانی از جنگ را بر عهده داشته اند، مکان‌های بمباران شده، محل اعزام نیروها، ایستگاه‌های صلواتی و … افزود: اطلاعات این مکان‌ها باید در اختیار دبیر کمیته جمع‌آوری اسناد قرار بگیرد.

ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.