به گزارش گفتمان: محمدرضا آمویی با بیان اینکه بسیاری از مردم از کیفیت نان در کرمانشاه شکایت دارند بیان کرد: صف های طولانی، عدم نصب تابلویی برای اعلام ساعات کار نانوایی و روزهای تعطیل نانوایان بخشهای دیگر گلایههای شهروندان کرمانشاهی از این صنف است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه بخشی از وضعیت کنونی پخت نان در کرمانشاه را به عواملی متعددی همچون هزینه دستمزد کارگران، میزان سهمیه آرد نانوایان، کیفیت آرد کارخانهها و غیره مربوط دانست.
وی با تأکید بر اینکه نانوایان باید در جهت کسب رضایت عموم مردم تلاش کنند گفت: مجموعه مدیریتی استان به دنبال کاهش مشکلات این صنف است و بر این اساس کمیتهای برای بررسی وضعیت نان در کرمانشاه تشکیل شده است.
آمویی با بیان اینکه تمامی مطالب بیان شده توسط نمایندگان نانوایان در این جلسه پیگیری خواهد شد بیان کرد: امیدواریم با رسیدگی به این مطالبات، دغدغههای این صنف برطرف شود و این اقدامات به افزایش کیفیت نان و کاهش نارضایتی مردم در کرمانشاه منجر شود.
ثبت دیدگاه