گفتمان: امروزه پلتفرم های مجازی اطلاع رسانی به حدی توسعه و تکثر یافته اند که فاصله مخاطب تا محل رویداد موضوع خبر را به تایم مورد نیاز برای لمس صفحه گوشی کم کرده اند.
از اینروست عصر جاری را عصر انفجار اطلاعات بر پایه فن آوری های نوین نام گذاشته و در کنار تمامی موهبت هایی که با خود به ارمغان آورده است ،گاها نیز می تواند به محلی برای انتقام جویی و بستری برای بی انصافی و تخریب و تضعیف نیز تبدیل شود.
در کنار اینکه تمامی پلتفرم های اطلاع رسانی مجازی همچون سایت ها و خبرگزاری ها تلگرام، واتساپ، اینستاگرام، روبیکا و کارزارهای مجازی ابزاری در اختیار هستند که سهولت دسترسی به آنها فضایی خوشایند برای مردم ایجاد کرده تا بر بستر آنها بتوانند دردها و زخم های خود را فریاد بکشند.
اما باید مراقبت کرد در استفاده از این فضا نهایت دقت را بعمل آورده و اخلاق را پیوست اطلاع رسانی ها و انتقادات نمود تا خدایی نخواسته بی انصافی ها، فضای تخریب و نادیده انگاری نکات مثبت را تحت شعاع قرار ندهد.
امروز در گشت و گذار در فضای مجازی و رسانه ای دیجیتال به طور اتفاقی کارزاری به امضای مجازی چندین شهروند اهل ملکشاهی استان ایلام نظرم را به خود جلب کرد.
کارزاری خطاب به رییس جمهور که بی آبی این شهرستان و استمداد از دولت برای رفع این موضوع ادعایی را به نمایش گذاشت.
امضا کنندگام مدعی بودند گذشت زمان و تغییر دولت های متعدد و تغییر مدیران استانی تاکنون تاثیری در رفع این مشکل مردم ملکشاهی نداشته است.
با وجود اینکه تظلم خواهی و فریاد برای رفع مشکلات و نارسایی های مردم را حق مسلم آنان می دانیم اما لازم دیدیم در این خصوص نکاتی را از منظر انصاف تبیین نماییم.
اول اینکه درجایی که ابزار نوین اطلاع رسانی فاصله بین مردم و مسئولین ارشد را تا به این اندازه کاهش داده و از سویی نیز مدیران را در اتاق شیشه ای شفاف سازی قرار داده، بسیار خرسند شدم.
اما اینکه کارکردها را ببینیم و در عین حال بر آنها چشم بسته شود، اینجاست انصاف به حاشیه کشانیده می شود و وجدان حکم می کند بیان شود هر آنچه را که دیده می شود!
نقدها سرجایشان که آن هم برای بهبود نواقص باید راهکار ارائه شود وگرنه نقد بدون راهکار برای بهبود شرایط گیر دادن بیخود تلقی و گیر دادن بیخودی و نق زدن بی حاصل و بهانه جویی نه تنها کارساز نیست بلکه مانعی در مسیر فهم واقعیت ها از سوی مخاطب ایجاد خواهد کرد.
اما اینکه تمام تلاش ها و برنامه ریزی ها برای رفع مشکل آب شرب شهرستان ملکشاهی را نادیده بگیریم در هیچ قاموس اخلاقی نخواهد گنجید.
تا جایی که به یاد داریم رفع مشکل آب شرب ملکشاهی در دستور کار دولت های مختلف قرار داشت و دغدغه اولویت دار تمامی استاندارانی بود که می شناسیم
در این دولت، انصافا استاندار ایلام بالاترین نگاه را به این شهرستان معطوف داشته و چندین سفر برنامه ریزی شده برای رفع مشکلات اساسی آن، تجلی این تمرکز و نگاه است که رفع مشکل آب شرب آن فقط یکی از آنهاست.
در این دولت صدهها میلیارد بمنظور رفع تنش آبی استان ایلام اختصاص یافته است و با وجود نقدی که به پیمان سپاری ها به بسیج سازندگی داریم، اما این نهاد در حال تعویض لوله کشی ها و ساخت مخزن های بتنی در سراسر استان است.
در خصوص رفع مشکل آب شرب شهرستان ملکشاهی هم گرچه یک ضرورت اجتناب ناپذیر و حق برجسته مردم برای بهره مندی از آب سالم و پایدار محسوب می شود، اما تاجایی که مشهود است تلاش ها برای رسیدن آب سالم و پایدار در آستانه به نتیجه رسیدن است.
کاش راه اندازی کنندگان این کارزار اول سری به محل ساخت مخزن بتنی این شهر انداخته و سپس اطلاعاتی از تجهیزات فنی مورد نیاز تامین شده کسب می کردند تا خدایی نخواسته، مطالبه بحق آنان در لفافه بی انصافی معنا نمی شد.
این را از منظر وجدان و انصاف نگاشتیم، چون تلاش ها برای تحقق این خواسته را دیده ایم و یقین داریم تا قبل از آغاز فصل پاییز، آب شرب در مخرن تازه تاسیس روانه شبکه آبرسانی این شهر خواهد شد.
ثبت دیدگاه