اجتماعی
| 1 سال قبل

نظارت‌ بر توزیع آرد و کیفیت پخت نان تشدید می‌شود

به گزارش گفتمان: استاندار ایلام در جریان این بازدید ضمن تاکید بر افزایش کیفیت پخت نان و آغاز فعالیت نانوایی طبق زمان‌بندی مشخص، گفت: طرح هوشمندسازی آرد و نان از عرضه‌ی آرد خارج از شبکه جلوگیری کرده است.

وی با بیان این‌که افزایش کیفیت پخت نان باید در دستور کار نانوایی‌ها باشد، افزود: در کنار افزایش کیفیت پخت نان، آغاز  فعالیت آن‌ها باید طبق زمان‌بندی تعیین شده باشد‌.

دکتر بهرام‌نیا با اشاره به مزایای طرح هوشمندسازی آرد و نان یادآور شد: شناسایی تخلفات واحد‌های نانوایی‌ها، رصد و پایش هوشمند فعالیت واحد‌های نانوایی از جمله  مزایای طرح هوشمندسازی آرد و نان است.

گفتنی است در این برنامه صاحبان نانوایی‌ها مشکلات و مسایل خود را با استاندار ایلام مطرح کردند و دکتر بهرام‌نیا نیز در تماس تلفنی با چندین مدیر تاکید کرد که مشکلات نانوایی ها در اسرع وقت برطرف شود.

استاندار ایلام همچنین در خصوص قطعی آب صبح و مشکلات برای آغاز فعالیت نانوایی‌ها، بلافاصله خواستار حضور مدیرعامل آب و فاضلاب استان در برنامه بازدید شد و تاکید کرد که مشکل آب برای فعالیت نانوایی در اسرع وقت برطرف شود.

بیشتر بخوانید:
کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در نانوایی های استان ایلام
لغو جواز نانوایی ها با دریافت سه بار پرونده تخلفاتی در تعزیرات حکومتی