استان ها
| 1 سال قبل

پیشنهاداتی برای آموزش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در چهارمحال و بختیاری

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی چهارمحال و بختیاری گفت: دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به دلیل مشکلات مالی، اقتصادی یا بدسرپرستی وبی سرپرستی از تحصیل باز می‌مانند که می‌توان این دانش‌آموزان را شناسایی و به کمیته امداد در راستای جذب این دانش آموزان معرفی کرد.

به گزارش گفتمان: نصرت‌الله محمودی اظهار کرد: تعدادی از کودکان شناسایی شده بازمانده از تحصیل در استان به دلیل شرایطی از جمله بیماری صعب‌العلاج، کودکان استثنایی، مهاجرت به خارج و داخل کشور و تعداد محدودی از کودکان به دلیل مشکلات خانوادگی و اقتصادی امکان تحصیل برایشان فراهم نبود.

محمودی بیان کرد: بیشتر بازماندگان تحصیل در مناطقی از شهرکرد،  فارسان، کوهرنگ و لردگان هستند که برای شناسایی این کودکان می‌توان از  ظرفیت مدیران و معلمان توانمند و نهادهایی مانند کمیته امداد، بهزیستی، ثبت احوال و مراکز بهداشت استفاده کرد.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان با اشاره به مشکلات دانش آموزان بازمانده از تحصیل، تصریح: این دانش‌آموزان به دلیل مشکلات مالی، اقتصادی، بدسرپرستی و بی سرپرستی از تحصیل بازمانده‌اند که می‌توان آنها را شناسایی و به کمیته امداد معرفی کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه کمیته امداد در راستای جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل همراهی خوبی با آموزش و پرورش دارد و خانواده‌های بد سرپرست و بی سرپرست جهت بررسی به دادگستری معرفی می‌شوند.

محمودی با تاکید به اجرای طرح شهید محمودوند ویژه کودکان بازمانده از تحصیل در استان، گفت: اجرای این طرح  نیازمند حمایت نهادها و ارگان‌های ذیربط و استفاده از ظرفیت مدیران  و معلمان است، شناسایی، جذب و نگهداشت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیاز به اعتبار دارد که به دلیل نبود اعتبار خاص امکان اجرای این طرح  وجود ندارد، البته قرار است این موضوع در شورای آموزش و پرورش مطرح و برای این طرح اعتبارات استانی مدنظر قرار گیرد.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی با اشاره به شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، گفت: پس از ارسال اسامی، بازماندگان  از تحصیل توسط وزارت آموزش و پرورش در استان‌ها تفکیک و به مناطق ارسال می‌شوند که پیگیری و شناسایی این دانش‌آموزان توسط مدارس انجام می‌شود.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی چهارمحال و بختیاری گفت: سال گذشته ۱۰۳۳ نفر بازمانده از تحصیل در استان شناسایی شدند که از این تعداد ۱۸۰ نفر در استان جذب و مشغول به تحصیل شده‌اند، البته در سال جاری  تاکنون آمار کودکان بازمانده از تحصیل از سوی وزارت آموزش و پرورش ارسال نشده است.

محمودی خاطرنشان کرد: مشکلات اساسی برای نگهداشت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل وجود دارد که باید اعتبار لازم برای این امر در نظر گرفته شود تا بتوان خانواده‌ها را حمایت و نهادهای حمایتی در جهت رفاه خانواده‌های آسیب پذیر ورود جدی داشته باشند، البته حمایت‌های لازم برای دانش‌آموزانی که جذب مدارس شده‌اند انجام خواهد شد، زیرا این دانش‌آموزان نیازمند کلاس‌های فوق العاده هستند، گرچه نیاز به اعتبار ویژه‌ای دراین زمینه وجود دارد.

بیشتر بخوانید:
ریشه کنی بی‌سوادی عامل دستیابی به توسعه پایدار است
وزیر آموزش و پرورش: حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری است