واحدهای تولیدی راکد سرپل‌ذهاب برای بازگشت به چرخه تولید حمایت می‌شوند
27 آذر 1402 - 12:31
بازدید 201
9

فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: از مجموع ۵۰ واحد تولیدی این شهرستان ۲۳ واحد تولیدی فعال و مابقی راکد است که این آمادگی در دولت مردمی سیزدهم برای حمایت از واحدهای تولیدی غیرفعال و بازگشت آنها به چرخه تولید وجود دارد. به گزارش گفتمان: صدرالله بابلی روز دوشنبه افزود: واحدهای تولیدی این شهرستان در شهرک صنعتی در […]

منبع : ایرنا
پ
پ

فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: از مجموع ۵۰ واحد تولیدی این شهرستان ۲۳ واحد تولیدی فعال و مابقی راکد است که این آمادگی در دولت مردمی سیزدهم برای حمایت از واحدهای تولیدی غیرفعال و بازگشت آنها به چرخه تولید وجود دارد.

به گزارش گفتمان: صدرالله بابلی روز دوشنبه افزود: واحدهای تولیدی این شهرستان در شهرک صنعتی در قالب ۹۰ قطعه زمین احداث شده است که در جریان زلزله آبان سال ۹۶ تعدادی از واحدهای تولیدی این شهرک دچار آسیب شدند.

وی اظهار کرد: واحدهای تولیدی غیرفعال به دلایلی از جمله مشکلات مالکیت و همچنین مقروض بودن به بانک برای بازگشت به چرخه تولید امکان استفاده از تسهیلات بانکی را نداشتند که برخی از این واحدها نیز به دلیل عدم تمایل مالکان آن ها همچنان راکد مانده اند.

فرماندار سرپل‌ ذهاب گفت: تلاش بر این است که برای بازگشت واحدهای تولیدی غیرفعال مشکلات آن را حل کرده تا بتوانند با استفاده از تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش به چرخه تولید برگردند.

بابلی ادامه داد: البته در ۲ سال گذشته توانسته ایم مشکلات ۲ واحد تولیدی شهرستان را مرتفع کنیم که یکی از این واحدها بازهم فعالیت خود را از سرگرفته و واحد دیگر نیز در شرف بازگشت به چرخه تولید است.

وی ادامه داد: سرپل ذهاب موقعیت بسیار خوبی دارد و برای فعالیت واحدهای تولیدی و تولیدات مناسب پتانسیل بالایی دارد که می تواند در توسعه و رونق اقتصادی و اشتغال پایدار شهرستان نقش مهمی ایفا کند.

این مسوول اظهار کرد: واحدهای تولیدی فعال این شهرستان شامل کارخانه آرد، تولید نایلون، بلوک زنی، قطعات بتنی، پوسال کولر، خوراک دام و طیور و ذرت خشک کنی است.

فرماندار سرپل ذهاب در ادامه گفت: درصدد هستیم تا تمام واحدهای تولیدی شهرک صنعتی سرپل ذهاب فعال و تعیین تکلیف شود و به صورت قانونی و مزایده ای در اختیار افراد متقاضی قرار گیرند.

وی ادامه داد: ما در موقعیتی قرار گرفته ایم می توانیم واحدهای تولیدی را افزایش دهیم و متناسب با قطب کشاورزی و ظرفیت های منطقه نسبت به افزایش و راه اندازی واحدهای تولیدی اقدام کنیم.

بابلی اضافه کرد: دستگاه های متولی مانند جهاد کشاورزی و صنعت معدن تجارت باید تلاش بیشتری کرده و شرکت شهرک های صنعتی نیز نسبت به توسعه این مکان و ایجاد زیرساخت های لازم اقدام کند که البته در این خصوص اخیرا آسفالت خیابان ها و معابر این مجموعه شروع شده است.

وی اضافه کرد: باید فضای ادامه کار برای واحدهای تولیدی فراهم باشد چون هم تولیدات و هم ایجاد اشتغال ۲ موضوع بسیار مهم است تا بتوانیم تحول و حرکت رو به جلویی داشته باشیم.

فرماندار سرپل ذهاب ادامه داد: فعالیت این واحدهای صنعتی علاوه بر تامین بازار شهرستان، توانسته برای تعداد زیادی از جوانان جویای کار اشتعالزایی کنند و ما هم تلاش می کنیم تا مشکلات صاحبان واحدها را برطرف کنیم.

در جریان زلزله ۲۱ آبان ۴۶ میلیارد تومان به ۶۲ واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی سرپل ذهاب خسارت وارد شد.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.