غلامعلی حیدری ۲۸ فروردین ماه در نخستین همایش دانش سنتی محیط زیست در چهارمحال و بختیاری با اشاره به عملیات وعده صادق اظهار کرد: این عملیات درس فراموش نشدنی برای تمام جهان و رژیم صهیونیستی و رژیمهای مستکبر به یادگار گذاشت که با دم شیر نمیشود بازی کرد و ایران صبور و حکیم است اما هیچ تجاوزی را نمیپذیرد.
وی افزود: یکی از دستاوردهای همایشها معرفی استان و سرمایهها و داشتههای آن استان به مردم ایران و جهان است.
حیدری فرهنگسازی را راهی برای کمک به حفظ سرمایههای کشور و رونق صنعت گردشگری، بومگردی و طبیعتگردی دانست و افزود: پیوند دانش بنیان و دانش بومی و سنتی به واسطه ارتباط بین دانشگاه و محیط زیست بسیار ارزشمند است و امیدواریم این رویداد علمی آغازی برای مستندسازی و تعویض دانش بومی باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به مصوبات سفرهای ریاست جمهوری در زمینه محیط زیستی برای استان، گفت: محیط زیست یک مسئله امیدوار کننده است که دولت نسبت به آن توجه ویژه دارد و در سفرهای ریاست جمهوری برای توسعه و صیانت از محیط زیست اعتبارات خوبی مد نظر قرار گرفته است.
وی انجام اقدامات ویژه برای استفاده حداکثری از ظرفیتهای استان را از برنامههای دولت سیزدهم دانست و ادامه داد: مجموع هشت تالاب استان که بیشتر آنها ارتفاع بالای ۱۵۰۰ متر دارند، از ویژهترین ظرفیتهای استان هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.
حیدری در ادامه از برگزاری پنج جلسه در سطح ملی برای توسعه استانهای زاگرس نشین خبر داد و افزود: ظرفیتهای استانهای زاگرسنشین به خصوص چهارمحال و بختیاری مدتی است که مورد توجه ویژه مسئولان کشوری قرار گرفته و امیدواریم این روند تا حصول نتیجه ادامه دار باشد.
وی جنگلهای بلوط را ریه کشور دانست و گفت: درختان بلوط، گنجینه با ارزش چهارمحال بختیاری و استانهای زاگرس نشین هستند و در مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان، صیانت، گسترش و حفظ این جنگلها در اولویت قرار دارد.
حیدری توجه به گردشگری و بوم گردی را در کنار توجه به آب به عنوان ارزشمندترین سرمایه استان پیشنهاد کرد و گفت: چهارمحال و بختیاری ۱۱ درصد آب کشور را تامین میکند و تامین آب پایدار مهمترین اقدام دولت سیزدهم تاکنون در استان بوده است.