به گزارش گفتمان: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام در این نشست گفت: بخشداران با همکاری دستگاههای اجرایی برای رفع نیازمندیهای مردمی، کاهش آسیبهای اجتماعی و در نهایت رضایتمندی مردم بکوشند.
وی خاطرنشان کرد: بخشداران نقاط ضعف و قوت را شناسایی و با همکاری و همافزایی مدیران دستگاههای اجرایی برای نقاط ضعف چارهاندیشی و برای تقویت نقاط قوت تلاش کنند و برای برگزاری هر چه بهتر برنامهها در سالجاری، برنامهریزی لازم را بهعمل آورند.
معاون استاندار ایلام یادآور شد: نشست هماندیشی بخشداران استان با دستگاههای اجرایی مرتبط با آسیبهای اجتماعی فرصتی است که بخشداران بیشتر در جریان فعالیت دستگاهها قرار گیرند و اعتباراتی که از طریق سازمان امور اجتماعی وزارت کشور به دستگاههای اجرایی تخصیص یافته را هماهنگ کنند تا برنامههای کاهش آسیبهای اجتماعی و نشاط اجتماعی به بهترین نحوه و متناسب با آسیبها و نیازمندیها در بخشها برگزار شود.
حسنی اضافه کرد: با این منابع محدود برای کاهش آسیبهای اجتماعی و ایجاد نشاط اجتماعی باید طوری برنامهریزی کنیم که خروجی آن رضایتمندی مردم باشد و نتیجه این اقدامات، حل مشکلات و مسایل اجتماعی مردم باشد.
وی تاکید کرد: اطلاعرسانی به مردم در خصوص نیازمندیها و مطالبات آنها از جمله اعتراض به دهکها ضرورت دارد.
معاون استاندار ایلام یادآور شد: طبق آمار و گزارشهای ارایه شده، استان ایلام از استانهای برتر کشور در بحث پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری است.
حسنی بیان داشت: انتظار داریم دستگاههای اجرایی از ظرفیت بالای وزارتخانهها و سازمانها در سطح کشور برای ارتقای جایگاه استان بهره گیرند.
معاون استاندار ایلام از مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام خواست تا شاخصهای محلههای حاشیهنشین را به بخشداران برای انجام برنامههای فرهنگی و اجتماعی در جهت کاهش آسیبها و برنامههای نشاط اجتماعی اعلام کند.
وی با قدردانی از زحمات همه بخشداران به خاطر تلاش در همه حوزهها به ویژه تلاش در حوزه انتخابات، گفت: خوشبختانه در انتخاباتی که ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد بخشداران هیچگونه جهتگیری و گرایشی به هیچ کاندیدای نداشتند که این مهم در اعتمادسازی مردمی بسیار مهم و موثر است.