به گزارش گفتمان: دکتر” یونس احمدی” روز یکشنبه اظهار کرد: این سامانه در گام اول به صورت آزمایشی در ۵۰ نقطه شهرستان ایلام و ۳۰ نقطه شهرستان دهلران راهاندازی شده و تا نیمه نخست سال جاری تمام استان تحت پوشش این سامانه نظارتی قرار میگیرد.
وی افزود: سامانه بینا برای تمام اماکن تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، شیر و مواد پروتئینی مانند سوسیس و کالباس با هدف ارتقای بهداشت و سلامت فرآوردههای خام دامی راهاندازی میشود.
احمدی اضافه کرد: یکی از ویژگیهای سامانه مذکور این است که ناظران بهداشتی با حضور در محل صنفی امکان بازدید دارند و لینک ثبتنامی صاحب صنف فقط در مکان فعالیت برای ناظران به صورت آن لاین قابل دسترسی است.
وی ادامه داد: مواردی نظیر تذکر و اخطار که از سوی ناظر بهداشتی در این سامانه ثبت میشود برای صاحب صنف مورد نظر قابل مشاهده و پیگیری است.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام اضافه کرد: یک بارکد قابل اسکن در تمام این اماکن نصب و در معرض دید عموم قرار میگیرد تا مردم به عنوان مصرف کننده با اسکن آن بارکد از وضعیت بهداشتی، اخطار، تذکر و تشویقهای ثبت شده برای آن واحد صنفی آگاه میشوند و همچنین امکان ثبت شکایت و اعتراض از آن واحد صنفی را نیز دارند.
سامانه بینا توسط یک شرکت دانش بنیان غیربومی طراحی شده و تاکنون در مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآوردههای خام دامی و پروتئینی استان های همدان، اصفهان و یزد راه اندازی و نصب شده است.
بیشتر بخوانید: |
ضرورت توجه مسئولان به سلامت مردم / کشتارگاه غیر بهداشتی دام شهرداری دهلران را دریابید ! |
دامپزشکی در صف اول سپر بلای بیماری های انسان و دام |
ثبت دیدگاه