عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت:فضای مجازی قابلیتهای بسیاری دارد لذا نباید عدهای با انحراف مسئله خود را حامی قطع فیلتر یا فیلترینگ معرفی کنند، به هیچ عنوان بحث فیلترینگ فضای مجازی در کمیسیون فرهنگی وجود ندارد.
احمد راستینه در شهرکرد، اظهار داشت: اولویت اول کمسیون فرهنگی، جمعیت است و اولویت دوم آن بحث فضای مجازی و شبکه ملی اطلاعات است. در فضای مجازی چند موضوع حائز اهمیت است، از جمله رسیدن به شبکه جامع ملی اطلاعات است که بخش زیاد زیرساختها فراهم شده و بخشی باقی مانده است.
وی بیان کرد: در حوزه نرم افزار باید ارتقا یافت تا بتوانیم یک شبکه ملی اطلاعات برای فراهم نمودن بستر لازم جهت فعالیتهای ایمن، سالم و گسترده شکل گیرد.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مسئله محتوا در فضای مجازی، تصریح کرد: دستگاههای مربوطه از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد از جمله مهمترین متولی این حوزه، باید در این زمینه یک کار جدی را شروع کند و یک برنامه ریزی منسجم برای کمک به تولید محتواهای مورد نیاز جامعه را شکل دهد.
بیشتر بخوانید
راستینه با اشاره به افزایش سواد رسانه مردم، اضافه کرد: در این حوزه ما نیازمند به مجموعهایی از اقدامات آموزشی با نرم افزارهای نوین برای رشد و ارتقاء سواد رسانه جامعه هستیم.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در زمینه فضای مجازی، تلاش برای فراهم نمودن بستری ایمن و توسعه اقتصاد دیجیتال است، که این کار کمک به بسترهای بهروز فناوریهای نوین در حوزه ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی بر بستر فضای مجازی است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: در خصوص توسعه اقتصاد دیجیتال، نیازمند توسعه پیام رسانهای داخلی برای تحت پوشش قرار دادن همه خدمات فضای مجازی هستیم.
وی با تاکید بر سالم سازی فضای مجازی کشور، تصریح کرد: ما به دنبال سالم سازی فضای مجازی بوده و تمامی کشورهای توسعه یافته در تمام دنیا اجازه رها شدگی فضای مجازی بدون مدیریت نمیدهند، فضای مجازی باید تحت مدیریت باشد.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروزه فضای مجازی قابلیتهای بسیاری داشته و لذا نباید عدهای با انحراف مسئله، خود را حامیان قطع فیلتر یا حامی فیلترینگ معرفی کنند، به هیچ عنوان بحث فیلترینگ در فضای مجازی در کمیسیون فرهنگی وجود ندارد.
وی با تاکید بر مدیریت هوشمند فضای مجازی، گفت: مدیریت جامع فضای مجازی برای توسعه بستر فعالیتهای نوین در فضای مجازی و ارتقا فرصتها برای بهرهوری از فضای مجازی با توسعه شبکه ملی اطلاعات میباشد.با مدیریتی پویا، تهدیدات فضای مجازی کاهش و فرصتهای موجود در مجازی برای خلق ثروت و روابط سالم افزایش مییابد.
راستینه با اشاره به انجام اقدامات در رابطه با شبکه ملی اطلاعات در سالهای گذشته، اظهار کرد: اقداماتی در سالهای گذشته انجام شده اما به هیچ عنوان کافی نیست، در حال حاضر یک برنامه زمانبندی در حال ایجاد است که وزارت ارتباطات را مکلف میکند براساس این جدول زمان بندی زیر ساختهای توسعه شبکه ملی اطلاعات را فراهم کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به مسئولیت مهم مجلس در بحث نظارت، خاطرنشان کرد: حتما وزارت ارتباطات باید پاسخگوی اقدامات خود و عدم پیگیریها در حوزه تکمیل شبکه ملی اطلاعات به مجلس باشد و امید است قبل از رسیدن به طرح سوال از وزیر ارتباطات، ایشان بستر لازم را جهت توسعه شبکه ملی اطلاعات فراهم کند.
تسنیم