استان ها
| 2 ماه قبل

ورود سالانه سه میلیون گردشگر به استان همدان

به گزارش گفتمان: «محسن معصوم‌علیزاده» اظهار کرد: پیک مسافر در استان همدان ایام عید و تعطیلات تابستان است و به واسطه ظرفیت‌های ویژه ما در حوزه صنایع دستی، گردشگری و آثار تاریخی در طول سال میزبان شمار زیادی از گردشگران و مسافران هستیم.

وی افزود: با توجه به ثبت جهانی هگمتانه، امسال رشد ۱۰۰ درصدی بازید از این اثر شاخص تاریخی را به نسبت مدت مشابه سال قبل داشتیم و این امر نشان می‌دهد که هر بیشتر به سمت ثبت جهانی و معرفی آثار این استان به کشور و خارج از کشور حرکت کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان بیان کرد: تابستان امسال حدود ۲۰ درصد بازدید گردشگران در این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشت.

معصوم‌علیزاده ادامه داد: حدود ۶ هزار گردشگر تعطیلات تابستان سال گذشته از یکم تا ۱۵ شهریور از هگمتانه بازدید کردند که امسال این میزان به حدود ۱۵ هزار نفر رسید و ۴۵۰ هزار نفر نیز در این مدت از سایر ظرفیت‌های گردشگری استان بازدید کردند.

وی با بیان اینکه این میزان بازدید کننده در مراکز تاریخی بلیت فروشی بوده، افزود: یکی از اقداماتی که می‌توانیم این فضاها را معرفی و گردشگران را جذب کنیم، برگزاری جشنواره‌های متنوع است که امروز در سراسر استان در حال برگزاری است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان ملایر را یکی از شهرهای پیشتاز استان در حوزه گردشگری و برگزاری جشنواره‌ها دانست و گفت: در حال حاضر شاهد برگزاری پنجمین جشنواره ملی مبل و منبت ملایر هستیم و حضور چشمگیر مردم هم از استان همدان و هم سایر مناطق کشور در این جشنواره‌ها، نشان می‌دهد که معرفی آثار و تبلیغات می‌تواند به جذب گردشگران و علاقه‌مندان به حوزه صنایع دستی و میراث فرهنگی تاریخ و تمدن کمک کند.

معصوم‌علیزاده ادامه داد: هر اندازه بتوانیم این جشنواره‌ها را باشکوه‌تر و در گستره استانی و در سطح ملی برگزار کنیم، بهتر می‌توانیم در توسعه اقتصادی استان گام برداریم.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های خوبی برای برگزاری جشنواره‌های گردشگری در یکماه منتهی به مهرماه انجام شد، اظهار کرد: در این راستا هر شهرستانی تلاش می‌کند ظرفیت‌های خود را در حوزه گردشگری و تاریخی معرفی کند و در حوزه سفال لالجین و بهار به عنوان روز جهانی شدن لالجین جشنواره داریم که به معرفی صنایع دستی کمک می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان یادآور شد: در حال حاضر ۴۵ هزار نفر از هنرمندان صنایع دستی به صورت مستقیم در ۳۳ هزار کارگاه، تولیدات هنری خود را عرضه و هنر خود را به محصولات کاربردی تبدیل می‌کنند که ملایر یکی از نمونه‌های فاخر آن است.

معصوم‌علیزاده بیان کرد: هنرمندان ما در طول سالیان مختلف با آثار خود گردشگران را جذب کردند و امیدواریم با بزگراری جشنواره‌ مبل و منبت و با حضور مردم فضای شاد و بانشاطی برای مردم ایجاد شود و در ایامی که در آن هستیم، مردم بتوانند لوازم و محصولاتی که در حوزه مبل و منبت نیاز دارند، خرید کنند.

وی گفت: از هموطنان دعوت می‌کنیم این ماه را یک فرصتی قرار دهند و به شهر جهانی مبلمان منبت سفر کنند و محصولات بسیار خوب و باکیفیت و با تخفیفات خوب خریداری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان اظهار کرد: ملایر همچنین شهر جهانی انگور است و می‌تواند جاذبه گردشگری بسیار خوبی در حوزه کشاورزی باشد و چند مجتمع گردشگری کشاورزی در این شهرستان داریم.

معصوم‌علیزاده یادآور شد: بدون شک مسیر توسعه اقتصادی استان در آینده در ملایر رقم خواهد خورد و با ظرفیت‌های خوب و زیرساخت‌های بسیار خوبی که در حوزه گردشگری دارد، می‌تواند مسیر گردشگری را هموار کند.

وی گفت: همچنین مجموعه تفریحی و توریستی “مینی‌وُرلد” که یک مجموعه منحصر به فرد است در کنار دیگر حوزه‌های اقامتی، پذیرایی و بوم‌گردی یک بسته آماده است که می‌تواند گردشگران زیادی را جذب کند.

بیشتر بخوانید:
همدان ظرفیت تبدیل شدن به مرکزیت گردشگری، سیاحتی و توریستی را در حوزه خدمات دارد
استاندار همدان بر حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری تاکید کرد