اقتصادی
| 4 هفته قبل

ظرفیت تولید گوشت مرغ لرستان به یکصد هزار تن خواهد رسید

به گزارش گفتمان زاگرس: سید عماد شاهرخی سه‌شنبه یکم آبان در یک گفت‌وگوی ویژه خبری بیان کرد: با توجه به اقدامات خوبی که طی سه سال گذشته در سازمان جهاد کشاورزی لرستان انجام شده، علاوه بر استفاده از ظرفیت تولیدی واحدهای مرغ گوشتی موجود، ۲۴ واحد غیر فعال و راکد نیز با ارائه تسهیلات و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید اضافه شده است.

شاهرخی یادآور شد: طی هفت ماهه سال ۱۴۰۳ تا به امروز، ۲۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که تولیدی معادل ۵۶ هزار تن گوشت مرغ داشته است. از این مقدار ۳۸ هزار تن در استان مصرف شده و حدود ۱۸ هزار تن مازاد تولید به سایر استان‌ها و کشور عراق صادر شده است.

وی افزود: طی سه سال اخیر تولید گوشت مرغ استان از۷۳ هزار به ۹۳ هزار تن رسیده و طبق برنامه‌ریزی های انجام شده این رقم تا پایان سال ۱۴۰۳ به یکصد هزار تن خواهد رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: سعی داریم با راه‌اندازی واحدهای راکد و احداث واحدهای جدید مرغداری، علاوه بر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را نیز افزایش دهیم.

شاهرخی اضافه کرد: با توجه به ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی در واحدهای مرغداری و گاوداری، در حال حاضر جهت تامین نیروی کار مورد نیاز این واحدها به بیش از ۴۰۰ نفر نیروی جوان نیاز داریم که هماهنگی لازم جهت آموزش این افراد با سازمان فنی و حرفه‌ای و مرکز تحقیقات کشاورزی بعمل آمده است.

وی افزود: همچنین جهت بکارگیری نیروهای جوان بومی استان، هماهنگی لازم با اداره کل کار و رفاه اجتماعی جهت ثبت نام افراد متقاضی انجام شده، لذا متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام به مراکز کاریابی این اداره مراجعه کنند.