استاندار کردستان گفت: احتیاط، مدیریت و برنامه ریزی برای مقابله و پیشگیری از حوادث شرط اصلی مدیریت بحران است و باید در این زمینه همه برنامهها به صورت دقیق تنظیم و اجرا شود.
به گزارش گفتمان زاگرس:بهمن مرادنیا روز یکشنبه در جلسه مدیریت بحران استان اظهار داشت: دستگاههای اجرایی باید در گام اول بحرانهای شناسایی شده در استان را اولویت بندی کرده و نقشه راه پیشگیری و مقابله با آن را تبیین کنند.
وی اضافه کرد: همچنین لازم است دستگاههای اجرایی نسبت به جذب اعتبارات بخش مدیریت بحران را از وزارتخانههای متبوع خود اقدام کرده تا بتوان طرحهای مختلفی در این زمینه اجرا شود.
استاندار کردستان با انتقاد بر بی توجهی برخی از مسوولان نسبت به اجرای برخی طرحها یادآور شد: قانون به سازمان بازرسی اجازه داده آن عده از مدیرانی که توجهی به طرحها به ویژه طرحهایی که در راستای اهداف مدیریت بحران برای کاهش خطرات برنامه ریزی شده به عنوان تر فعل مورد محاکمه قرار دهد.
وی بر تقسیم کار و آمادگی کامل همه دستگاهها در مواقع بحرانی تاکید کرد و افزود: امیدواریم اتفاق خاصی در سطح استان روی ندهد اما ضرورت دارد همه دستگاهها و نهادها آمادگی کامل برای مقابله با سوانح و اتفاقات احتمالی در تمام ایام را داشته باشند.
مرادنیا با بیان اینکه لازم نیست که با هشدارهای مداوم فضای جامعه را نسبت به احتمال ایجاد حوادث ملتهب کرد، تاکید کرد: برخی مشکلات و اماکن حادثه خیز از گذشتههای دور وجود داشته اند که باید آنها را اصلاح و ایمن سازی کرد.
وی افزود: اولین شرط کار و دفع خطر مدیریت درست و اولویت بندی مشکلات است که در این راستا میتوان نقاط حادثه خیز را شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام کرد.
استاندار کردستان اظهار داشت: برای نمونه مناطق مستعد سیل و یا جادههایی که محل تردد نفتکش هاست و نقاط حادثه خیز دارد را باید شناسایی و آنها را ایمن سازی کرد.
۴۸ طرح پیشگیری از مدیریت بحران در کردستان تدوین شده است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان نیز گفت: این مدیریت به منظور کاهش مخاطرات مختلف ۴۸ طرح را با یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار تدوین کرده است.
محمد فلاحی افزود: این طرح ها به منظور کاهش مخاطرات حوادث و بلایای طبیعی و دست ساخت انسان تدوین شده که در صورت تامین اعتبار از سوی دستگاههای اجرای تا سال ۱۴۰۴ اجرا خواهد شد.
ایرنا
ثبت دیدگاه