استان ها
| 3 هفته قبل

استاندار خورستان: پدیده مدیران پروازی در استان باید پایان یابد

به گزارش گفتمان زاگرس:سیدمحمدرضا موالی‌زاده روز یکشنبه در جمع دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز وفاق را موضوعی چند سویه دانست و اظهار کرد: دولت ها باید این موضوع را همواره مورد توجه قرار دهند و برای تحقق آن به شکل های مختلف و کارآمد تلاش کنند.

وی با تشریح شکل‌گیری دولت چهاردهم و گفتمان این دولت توضیح داد: برای انتخاب مدیران در جایگاه‌های مدیریتی استان شاخص‌ها و توجه به گفتمان دولت مورد توجه قرار می‌گیرد.

کارآمدی و پاکدستی؛ ۲ مولفه برای انتخاب مدیران

استاندار خوزستان کارآمدی و پاکدستی را ۲ مولفه مهم برای مدیران عنوان کرد و توضیح داد: انتصابات مربوط به استانداری و فرمانداری ها با اولویت انتخاب از بین کارکنان نخبه و کارآمد استانداری خواهد بود.

وی به اسامی برخی اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران در حوزه‌های مختلف همچون آب، اقتصاد، کشاورزی، عمران و… اشاره کرد و گفت: استفاده از متخصصان این حوزه ها و بهره‌مندی از نظرات علمی آنها برای حل ریشه‌ای مشکلات استان به عنوان یکی از شاخصه های انجام تصمیم گیری ها در استان است.

 

موالی‌زاده یادآور شد: باید مهارت همکاری جمعی، تحمل یکدیگر و افزایش گفت‌وگوهای اجتماعی به ویژه در محیطی همچون دانشگاه را توسعه دهیم و یاد بگیریم با وجود اختلاف نظرها با هم کار کنیم.

وی به برگزاری نخستین نشست مدیریت بحران استانداری خوزستان در بخش دیگری از این سخنان خود از آبگرفتگی‌ها به عنوان یکی از مشکلات دیرینه استان یاد کرد و گفت: با توجه به نزدیکی زمان بارندگی‌ها از مدیران مربوطه خواسته شده با اقدامات لازم از بروز مشکلات ناشی از باران‌های پیش رو جلوگیری کنند. از سوی دیگر ما پیگیر مسایل اعتباری و بودجه‌ایی برای رفع مشکلات این حوزه هستیم.

وضعیت محیط زیستی خوزستان نامطلوب است

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه محیط زیست خوزستان در زمینه‌های مختلف همچون آب، خاک و هوا وضعیت مطلوبی ندارد بر پیگیری کاهش فلرهای نفتی، اقدامات مقابله‌ای با ریزگردها و… به منظور کاهش آلایندگی هوا و رفع مشکلات زیست محیطی تاکید کرد.

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص گزینه‌های معرفی شده برای تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: چند گزینه به وزارت بهداشت معرفی شده است که سوابق آنها پس از مصاحبه های تخصصی و کارشناسی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در نهایت این وزارتخانه برای تعیین ریاست جدید دانشگاه علوم پزشکی تصمیم گیری خواهد کرد.

موالی زاده همچنین در پاسخ به انتقادات دانشجویان دختر دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص مشکلات خوابگاه این دانشگاه قول پیگیری داد تا این دانشگاه در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات خوابگاه اقدام لازم را به عمل آورد.

وی در بخش دیگر سخنان خود فراجناحی بودن را پدیده‌ای خوب دانست است با این حال معتقد است هر شخصی سلیقه و گفتمانی دارد که نیاز است ما به نقطه‌ای برسیم که بتوانیم با وجود سلایق مختلف در کنار هم کار کنیم.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان بر استفاده از ظرفیت اقوام و بانوان نیز تاکید کرد.

وی بر پیگیری مسایل شهر اهواز همچون مترو، توسعه خدمات شهری و زیرساخت‌ها نیز اشاره کرد و گفت: این موارد در دست پیگیری هستند تا بتوان کاری در شان و شایستگی مردم این شهر انجام داد.

استاندار خوزستان در بخش دیگر برنامه سخنان دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی به موضوع کمبود پرستار، مهاجرت پرستاران به خارج از استان و کشور پرداخت و گفت: استان خوزستان زمانی از مهاجرپذیرترین استان‌های کشور بود اما اکنون مهاجرفرست‌ترین ‌استان کشور است و دلیل این مساله نیز مشکلات موجود در حوزه‌های مختلف محیط زیستی، خدمات عمومی، بهداشتی و درمان، ورزش، آموزش و … است.

مسئولیت اجتماعی سرمایه‌گذاری است

وی با اشاره به فعالیت صنایع در استان و اهمیت دریافت مسئولیت‌های اجتماعی گفت: مسئولیت اجتماعی هزینه نیست بلکه یک نوع سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود در دنیا کشورهایی که به این مقوله توجه داشته‌اند از کشورهای موفق به شمار می‌روند.

وی به معضل بیکاری با وجود ظرفیت‌های بالا در استان اشاره کرد و آن را دغدغه خود دانست و توضیح داد: خوزستان بزرگ‌ترین اقتصاد دولتی را دارد از سوی دیگر بخش خصوصی آنطور که باید توانمند نشده است با توجه به اینکه مجموعه‌های دولتی برای جذب نیرو با محدودیت‌هایی رو به رو هستند باید بخش خصوصی را تقویت کرد.

موالی‌زاده بر ساماندهی مسئولیت‌ اجتماعی صنایع تاکید کرد و گفت: این مساله باید قاعده‌مند و در چارچوب‌های مشخص دنبال شود.

استاندار خوزستان افزود: ما از همه کسانی که در استان قصد سرمایه‌گذاری دارند استقبال می‌کنیم اما مهم‌ترین لازمه آن رفع موانع سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف است.

موالی زاده تاکید کرد: درخواستم از شما این است که با کمک شما دانشجویان در قالب پایان نامه‌های دانشجویی از مدیریت استان حمایت کنید؛ پایان نامه‌ها باید جنبه کاربردی بگیرد.

وی از دانشجویان درخواست کرد که با پایان‌نامه‌های خود به مدیریت استان کمک کنند و اضافه کرد: نخستین نشست ما در دانشگاه با حضور اساتید دانشگاه بود. نخبگان علمی باید در کنار نخبگان اجرایی قرار گیرند تا تبادل میان کسانی که آموزه‌های علمی دارند و آنهایی که در میدان کار هستند صورت گیرد.

وی افزود: امیدواریم که ارتباطمان را با دانشگاه بیشتر کنیم و از ایده‌های شما استفاده خواهد شد.