به گزارش گفتمان زاگرس: علی اصغر عباس زاده افزود: بارش سنگین باعث قطع ارتباط فیبر نوری و برق بازارچه مرزی سومار قطع شده بود که با اعزام یک گروه فنی این مشکل برطرف شد از دیگر سو محوطه بازارچه مرزی طرف عراقی (مندلی ) نیز متاثر از آبگرفتگی و گل آلود شدن مانع فعالیت لیفتراک و تخلیه کالاهای سنگین شده بود از این رو طرف عراقی طی چند روز گذشته از پذیرش کامیون های حامل کالاهای سنگین ممانعت کرد.
بارش رگباری توام با تندباد اخیر در شهرستانهای غربی استان کرمانشاه تاکنون خسارات سنگینی در بخش های مختلف از جمله کشاورزی، راه و اقتصاد برجای گذاشته است.
وی گفت: در پی رایزنی با طرف عراقی کالاهای حمل یکسره و حامل مواد فاسد شدنی ۲ روز گذشته از مرز سومار خارج شد و از فردا نیز با مساعد شدن شرایط جوی و بهبود شرایط (توقف بارندگی) نسبت به خروج کامیون های حامل کالاهای سنگین غیرفاسد شدنی اقدام می شود.
برخی رانندگان کامیون حامل کالاهای ترانزیتی امروز نسبت به توقف فعالیت مرز سومار ابراز نارضایتی کرده بودند.
راه اندازی مرز سومار از سال ۹۴ با هدف کمک به رونق بخشیدن تولید کالاهای صنعتی، معدنی، کشاورزی و نیز محصولات صنایع دستی، توسعه صادرات و ارتقای امنیت نوار مرزی راه اندازی شد.
مرز سومار در اقتصاد استان های کرمانشاه و دیاله عراق نقش به سزایی دارد و اکنون بیش از ۱۰۰ قلم کالا از آن به مقصد کشور عراق صادر می شود.