به گزارش گفتمان زاگرس: سید سعید شاهرخی روز سه شنبه در جلسه ستاد رفع موانع و رونق تولید افزود: باید در این راستا دقت شود تسهیلات با رقم بالا برای ایجاد فرصت های شغلی بیشتری پرداخت شود.
وی با تاکید بر توجیه فنی میانگین سرمایه گذاری برای هر شغل اظهار داشت: با توجه به منابع محدود، شرایط داخلی بانک ها و چالش های پیش روی آنها ستاد تسهیل باید نقش هدایتی داشته باشد؛ چراکه به عنوان مثال پرداخت ۳۴۰ میلیارد ریال برای چهار فرصت شغلی به صرفه و معقول نیست.
شاهرخی یادآور شد: باید منابع محدود را آنگونه بکار بگیریم که با کمترین هزینه بیشترین کارآیی را داشته باشد که در این مسیر به ریسک پذیری مدیران نیازمندیم؛ چراکه مدیر محافظه کار، امور را با چالش مواجه می کند.
استاندار لرستان تاکید کرد: باید در این زمینه دقیق، کارشناسی و هدفمند عمل کنیم تا تسهیلات پرداختی موجب رونق تولید و اشتغال شود؛ نه اینکه ارتقای خودروی سرمایه گذار و خرید ملک در تهران را در پی داشته باشد.
وی با تاکید بر همراهی دستگاه های نظارتی در راستای رونق تولید و حمایت از تولیدکنندگان دارای اهلیت بیان کرد: مرز بین مدیر ریسک پذیر و تسهیلگر با مدیر متخلف کاملا روشن است؛ بنابراین مدیران جسور باید با ارتقای همکاری بین بخشی، فرصت را برای اشتغال و حمایت از تولید بکار بگیرند.
اولویت سرمایه گذاری جدید و احیای واحدهای راکد
استاندار لرستان همچنین سه اولویت جدی در حوزه رونق اقتصادی استان را حمایت از تولید مستمر، سرمایه گذاری و ایجاد شغل جدید و برگرداندن واحدهای تعطیل به چرخه فعالیت برشمرد.
شاهرخی گفت: امروز اولویت ما توجه به معیشت است که برای ارتقای آن مسیری غیر از افزایش تولید منجر به اشتغال نداریم، بنابراین حمایت از فعالیت های اقتصادی و تولیدی باید به جد در دستور کار باشد و در کنار تولید کننده باشیم.
استاندار لرستان ادامه داد: همراهی، همکاری و جدیت مدیر یک واحد در رفع موانع تولید آن یک اصل است تا دستگاه های دولتی و ستاد تسهیل بتوانند راهگشا باشند.
وی اقدام جدی همه دستگاه های اجرای را لازمه حمایت از واحدهای فعال دانست و اضافه کرد: واحدهایی با ظرفیت پایین کار می کنند و زیان ده می شوند که این امر باعث تاسف است.
شاهرخی اظهار داشت: همچنین باید از سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان استقبال و شرایط حضور را تسهیل کنیم تا زمان، منابع و تمرکز به سرعت صرف ساخت و رسیدن به تولید شود نه اینکه سرمایه گذار برای برداشتن موانع دستگاه های دولتی درگیر زمان های طولانی باشد.
وی با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران دارای اهلیت گفت: باید مجوزهای سرمایه گذاری بی نام در استان صادر و آماده به سرمایه گذار ارائه شود.
در این جلسه علاوه بر رفع موانع تولید هفت واحد، پرداخت ۵۲۰ میلیارد ریال به هشت طرح مشکل دار نیز مصوب شد.
ثبت دیدگاه