استان ها
| 3 روز قبل

بازدید استاندار از طرح های مهم اقتصادی و زیر ساختی باشت و گچساران

به گزارش گفتمان زاگرس:یدالله رحمانی در بازدید از طرح های تولیدی و اقتصادی گچساران گفت: بیواتانول باشت با سرمایه گذاری ۱۲ هزار میلیاردریال در حال ساخت است و در یکسال اخیر از پنج درصد پیشرفت فیزیکی به ۳۰ درصد رسیده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر تامین مالی این پروژه از طریق بورس در حال انجام است.

رحمانی عنوان کرد: خوشبختانه بخش عمده‌ ای از اعتبارات این طرح برای خرید تجهیزات و ماشین آلات این پروژه هزینه و به مرور زمان نصب خواهد شد.

وی ابراز کرد: این پروژه روزانه ۵۴۰ تن ذرت را به عنوان مواد اولیه دارد و پس از فرآوری ۲۰۰ تن کنجاله و ۲۰۰ هزار لیتر بیوانوتال تولید می‌کند.

رحمانی بیان کرد: عملیات اجرایی این طرح هم اکنون با ۲۵۰ نفر در دست ساخت است و در زمان تولید میزان اشتغالزایی این طرح صنعتی بیشتر خواهد شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون خط انتقال آب اراضی این پروژه در دست اجراست و می‌تواند زمینه را برای توسعه کشت ذرت در منطقه و ایجاد اشتغال بخش کشاورزی فراهم کند.

وی تامین برق را از دیگر نیازهای اولیه این پروژه دانست و گفت: هم اکنون طرحی در زمینه تولید برق مورد نیاز این واحد صنعتی در دست ساخت است که تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

رحمانی با اشاره به تامین نیاز گاز این مجموعه افزود: امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده و عملیاتی شدن تامین مالی از طریق بورس پروژه بیواتانوال سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.پ

مشکلات کارخانه آرد مارون گچساران در اسرع وقت برطرف شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از کارخانه آرد مارون گچساران گفت: ظرفیت اسمی کارخانه آرد مارون ۱۵۰ هزار تن است که هم اکنون با تولید ۶۵ هزار تن آرد در حال فعالیت است.

رحمانی با بیان اینکه این کارخانه یکی از پیشرفته‌ترین کارخانه‌های تولید آرد خبازی و آرد صنعتی است گفت: این کارخانه علاوه بر تامین نیاز استان کهگیلویه و بویراحمد، آرد شهرهای شیراز، کازرون، نورآباد، بهبهان، بوشهر و برازجان را تامین می کند.

وی بیان کرد: مسائل و مشکلات این واحد تولیدی در کارگروه رفع موانع تولید مورد بررسی قرار گرفت و در این زمینه تصمیماتی گرفته شد.

 

وی با بیان اینکه کارخانه آرد مارون یک نعمت بزرگ برای جنوب کشور است، افزود: این کارخانه دارای بهترین آزمایشگاه لحظه‌ای می باشد و جای خرسندی است که چرخ این کارخانه می‌چرخد و کارگران مشغول به کار هستند.

وی عنوان کرد: هم اکنون مشکل سبوس، قطعی برق در فصل گرما و مطالبات تامین اجتماعی مهمترین مشکلات این کارخانه است.

رحمانی با بیان اینکه هیج مشکلی در زمینه تامین آرد استان و استان‌های همجوار نیست، افزود: هم اکنون بیش از ۶۰ نفر در این واحد صنعتی مشغول به فعالیت هستند.

رحمانی گفت: ظرفیت این کارخانه در سال ۱۵۰ هزار تن است و این پتانسیل وجود دارد که ۷۵ درصد آرد صنعتی نیز در کارخانه آرد مارون تولید شود.