۶۴۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به بخش اقتصادی همدان پرداخت شد
27 آبان 1403 - 15:15
بازدید 17
0
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان همدان گفت: ۱۳ بانک دولتی و نیمه دولتی استان در نیمه نخست سال جاری ۶۴۰ هزار میلیارد ریال به چهار بخش اقتصادی شامل کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و ساختمان و خدمات بازرگانی پرداخت کرده اند.
نویسنده : فاطمه عباسی منبع : ایرنا
پ
پ

به گزارش گفتمان زاگرس:محمدطوماسی اظهار کرد: ۹۲ هزار و ۷۱۱ میلیارد ریال معادل ۱۴.۵ درصد مجموع تسهیلات به بخش کشاورزی، ۷۰ هزار و ۴۴۷ میلیارد ریال معادل ۱۱ درصد بخش صنعت و معدن، ۱۵۰ هزار و ۵۶۱ میلیارد ریال معادل ۲۳.۵ درصد بخش مسکن و ساختمان و ۳۲۷ هزار و ۱۹۳ میلیارد ریال معادل ۵۱ درصد در بخش خدمات بازرگانی پرداخت شده است.

وی بیان کرد: تسهیلات پرداختی به بخش صنعت و معدن نسبت به پایان سال گذشته تغییری نداشته است اما بخش کشاورزی در نیمه اول سال جاری نسبت به اسفند سال گذشته کاهشی بود که علت آن پرداخت تسهیلات در نیمه دوم سال به کشاورزان است.

طوماسی ادامه داد: در بخش خدمات بازرگانی که شامل تسهیلات خُرد و خانوار می شود تسهیلات پرداختی از ۲۵۵ هزار میلیارد ریال به ۳۲۷ هزار میلیارد ریال در نیمه اول سال ۱۴۰۳ رسیده است که در مجموع بیشترین سهم پرداخت تسهیلات در این چهار بخش با ۱۶.۵ درصد کل پرداختی مربوط به بانک ملی است.

رییس اداره امور شعب بانک ملی همدان گفت: همچنین در بخش مسکن و ساختمان میزان تسهیلات پرداختی از ۱۱۴ هزار به ۱۵۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته که این افزایش ناشی از پرداخت سهم الشرکه بانک ها در زمینه نهضت مسکن ملی است.

وی بیان کرد: شبکه بانکی همدان شامل ۲۹ بانک دولتی، نیمه دولتی، خصوصی و موسسه اعتباری است که از این تعداد ۱۳ بانک دولتی و نیمه دولتی عضو شورای هماهنگی بانک های استان هستند.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان همدان افزود: میانگین منابع شبکه بانکی در پایان مهر ماه سالجاری به ۸۵۵ هزار میلیارد ریال رسید که نسبت به پایان سال گذشته ۲۰.۷ درصد افزایش داشته و بیشترین میزان و سرانه سپرده مربوط به بانک قرض الحسنه مهر ایران است.

طوماسی افزود: مانده مصارف بانک های استان در پایان مهر ماه امسال با ۱۶.۴ درصد افزایش نسبت به پایان سال گذشته به ۱۱۶ هزار و ۳۱۸ میلیارد ریال افزایش یافت که نسبت مصارف به منابع ۹۷ درصد است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان همدان گفت: مطالبات معوق شبکه بانکی در پایان سال گذشته ۱۶ هزار و ۱۰۲ میلیارد ریال بود که با افزایش ۲۱.۴ درصدی به ۱۹ هزار و۵۴۲ میلیارد ریال در سال جاری رسیده است.

وی افزود: نسبت منابع و مصارف در استان با در نظر گرفتن بانک های دولتی و خصوصی ۷۵ درصد که علت پایین بودن این درصد، پرداخت اندک تسهیلات توسط بانک های خصوصی است.

طوماسی بیان کرد: ۱۷۱ هزار و ۵۲۸ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پارسال پرداخت شده بود که این رقم در ۶ ماهه اول امسال با ۳۳.۲ درصد افزایش در پرداخت مانده تسهیلات قرض الحسنه ماده ۶ به ۲۲۸ هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال رسید.

وی افزود: همچنین در تسهیلات تکلیفی، اشتغالزایی نیز تا پایان سال گذشته ۱۱۴ هزار و ۳۲۲ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده بود که با ۳۴ درصد افزایش هم اینک به ۱۵۳ هزار و ۲۰۳ میلیارد ریال رسید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.