به گزارش گفتمان زاگرس به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان ایلام، ؛ حمیدرضا شکری اظهار کرد: میزان جوجهریزی در هر دوره (به طور متوسط ۷۰ روز) بیش از ۹۵۰ هزار قطعه جوجه یکروزه است و در طول سال به حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه میرسد همچنین میزان گوشت مرغ استحصالی از این واحدهای تولیدی در شهرستان ملکشاهی به ۱۳ هزار تن در سال میرسد که ظرفیت قابلتوجهی در تولید گوشت مرغ استان به شمار میآید.
مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام با اشاره به ظرفیتهای بالای تولید مرغ در استان بیان کرد: پتانسیل تولید مرغ در استان، با استفاده از واحدهای تحت پوشش تعاون روستایی، بیش از سه برابر وضعیت فعلی است.
وی افزود: واحدهای مرغداری این شهرستان با ظرفیت حداکثری در حال تولید هستند، در این واحدها ۳۵۰ نفر بهصورت مستقیم و حدود ۳۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
وی افزود: با برگزاری مجمع اخیر اتحادیه مرغداران استان، نظارتهای همهجانبه تعاون روستایی و تدوین چشمانداز توسعه تولید گوشت مرغ در برنامههای کوتاهمدت و میانمدت، تحول بزرگی در صنعت تولید گوشت مرغ استان رخ خواهد داد همچنین رفع نیازمندیهای سرمایه در گردش واحدهای مرغداری از طریق تسهیلات کمبهره در دستور کار قرار گرفته است.