ضرب الاجل استاندار خوزستان برای کاهش تلفات جاده‌ای/ دستگاه‌های متولی مسئولیت‌پذیر باشند
11 آذر 1403 - 20:20
بازدید 21
3
استاندار خوزستان بر تسریع در انجام اقدامات حوزه ترافیکی برای کاهش تصادفات رانندگی در جاده های استان تاکید کرد و گفت: همه دستگاه ها باید پای کار آمده و برای کاهش آمار تصادفات در استان مسئولیت‌پذیر باشند؛ چرا که نجات جان یک نفر هم برای ما مهم است.
نویسنده : فاطمه عباسی
پ
پ

به گزارش گفتمان زاگرس:سیدمحمدرضا موالی زاده روز شنبه در نشست شورای راهبردی کاهش تصادفات که در محل استانداری برگزار شد اظهار کرد: برنامه ریزی های حوزه ترافیکی باید به گونه ای هدف گذاری کرد که کاهش تصادف در جاده ها را شاهد باشیم.

وی افزود: با همین امکانات موجود استان و با احساس مسئولیت بیشتر می توان آمار تصادفات استان را به مراتب کاهش داد.

پل های عابر پیاده در شهرها بهسازی شوند.

استاندار خوزستان گفت: پل های عابرپیاده موجود در شهر باید مجهز به امکانات لازم از جمله پله برقی و نور مناسب برای عبور و مرور شهروندان باشند. همچنین ترویج فرهنگ استفاده از پل‌های عابر پیاده را در جامعه بیش از پیش ضروری است.

وی افزود: افزایش پل های عابر پیاده، استفاده موتورسواران از کلاه ایمنی، و ترویج فرهنگ بستن کمربند ایمنی باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

موالی زاده گفت: به منظور کاهش آمار مرگ و میر و مجروحان حاصل از تصادفات، همه آحاد جامعه باید کمک کنند و همه متولیان حوزه ترافیکی در برابر جان مردم مسئول هستند.

وی با بیان اینکه مصوبات ‌شورای کاهش تصادفات استان باید مورد توجه قرار گیرد افزود: نصب دوربین های پایش تصویری، فرهنگ سازی، ایجاد رشته ترافیک در دانشگاه و استقرار اورژانس، هلال احمر و پلیس به طور مستمر در محورها از مهمترین اقدامات لازم برای کاهش تصادفات است.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه عوامل مختلفی در تصادفات رانندگی دخیل هستند گفت: همه مسئولان و مردم باید با هماهنگی و جدیت بیشتر تلاش کنیم تا شاهد مرگ عزیزانمان در تصادفات دلخراش رانندگی نباشیم و این آمار روز به روز کمتر شود.

وی افزود: بکارگیری ناوگان حمل و نقل کارکنان از سوی صنایع و شرکت هایی که نیروی کار آنها در شهرهای دیگر ساکن هستند ضروری است تا کارکنان با ایمنی بیشتر در جاده ها تردد کنند.

استاندار خوزستان گفت: در تصادفات رانندگی عوامل مختلفی از جمله جاده ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی دخیل است که باید هر یک از آنها مورد توجه قرار گیرد تا با اقدامات پیشگرانه، زمینه کاهش تلافات جاده ای و افزایش ضریب ایمنی در جاده ها فراهم شود.

خوزستان ۱۸ هزارو ۵۵۸ کیلومتر راه دارد که ۱۲ هزار و ۴۲۲ کیلومتر آن راه روستایی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.