اقتصادی
| 4 روز قبل

استان کرمانشاه به سه دستگاه برج نوری سیار مجهز خواهد شد

به گزارش گفتمان زاگرس:محمد مرادی اظهار کرد: صنعت برق پایه و زیر بنای اساسی در توسعه‌بخشی به بخش‌های اقتصادی و اجتماعی در جهان صنعت است، صنعت برق با پیشبرد اهداف به دنبال تکنولوژی‌های نوین و سازنده در جهت بهینه سازی و مدیریت برق در کشور است؛ برج‌های نوری سیار یکی از ابزار‌های نوین صنعت برق است که با ظاهری چند ضلعی و مرتفع در اندازه‌های مختلف در شرایطی که انتقال کابل برق مقدور نباشد، مواقع بحران یا نیاز به برق فوری، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به کاربرد‌های برج‌های سیار نوری، افزود: سه مورد کاربرد‌های برج‌های سیار نوری خود تامین همچون روشنایی و تامین برق برای مواقع بحرانی که نیاز به برق ضرورت دارد و در مکان‌هایی مانند ارودگاه‌ها، اماکن عمومی و بزرگ، بیمارستان‌ها موارد دیگر ،کاربرد دوم در هنگام ساخت و ساز‌هایی است که به وصورت شبانه روزی و نیاز به شیف شب در فعالیت خود دارند و سوم برقراری امنیت و کاهش سرقت و جرایمی این چنین که ناشی از خاموشی و قطع برق است.

وی در ادامه بیان کرد: برج‌های سیار هیچ محدودیتی در تولید برق و روشنایی ندارند و تا زمانی که سوخت دیزلی آنها فراهم باشد مادام کار خواهند کرد و با توجه به نوع سازه تا حد زیادی توانایی مقاومت در برابر عوامل طبیعی (باد و باران و دیگر بلایای طبیعی) را دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به مزایای استفاده از برج‌های سیار نوری، تصریح کرد: مزیت اصلی استفاده از برج نوری خودتامین در تولید برق است، با توجه به قابلیت پرتابل بودن (قابلیت جابجایی) برج‌های نوری سیار می‌توان در نقاط کور و تاریک که انتقال کابل برق دشوار است با توجه به اندازه‌ی رایج برج‌ها (ارتفاع ۶متری تا ۹متری، ۱۲ متری) زمینی به وسعت قابل توجهی را روشن می‌کند. چراغ‌های ال‌ای‌دی موجود در این برج‌ها به گونه‌ای ساخته شده است که برای محیط زیست و انسان‌ها ضرری نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در پایان گفت: هنگام نصب برج‌های نوری سیار باید به عوامل موثر در ارتفاع برج نوری سیار که شامل جنس خاک منطقه، سرعت باد، مسطح بودن یا تپه ماهور بودن، میزان گسل‌ها و زلزله خیز بودن منطقه نصب توجه کرد.