به گزارش گفتمان زاگرس: «هوشنگ طاهری» اظهار کرد: به منظور تسریع در روند سرشماری بهرهبرداران، تیمهای اجرایی تشکیل و روستاهای شهرستان به بلوکهای مختلف تقسیم شد که البته وجود بهرهبرداران غایب یا غیرساکن موضوع جمعآوری اطلاعات را دشوار کرد، اما اطلاعات این افراد از طریق تلفن یا مراجعه حضوری مجدد مأمور سرشماری استخراج و ثبت میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی آمار و اطلاعات ثبت شده توسط مأموران سرشماری تا ۹۷ درصد درست و منطبق بر واقعیت است، گفت: اطلاعات و پهنهبندی اراضی کشاورزی توسط جهاد کشاورزی در اختیار ستاد سرشماری شهرستان قرار گرفته اما در حوزه دامداری سنتی مردم به خاطر مواردی از جمله قطع شدن یارانه، افزایش دهک یا عدم اخذ تسهیلات بانکی اطلاعات موثق را در اختیار مأموران سرشماری قرار نمیدهند.
طاهری اضافه کرد: پیش و حین شروع سرشماری اطلاع لازم از طریق مصلیهای نماز جمعه، ائمه جماعت شهری و روستایی، مساجد، دهیاران و بخشداران، آموزش و پرورش، نصب پارچهنوشته و موارد دیگر به مردم ارائه شده است تا برای تسریع و تسهیل در فرایند سرشماری، بهره برداران همکاری لازم را با مأموران سرشماری داشته باشند.
وی با بیان اینکه پایه و اساس پیشرفت کشور بر مبنای آمار و اطلاعات صحیح است، ادامه داد: این آمارها باید بهطور واقعی جمعآوری شوند تا تصمیمگیران بر اساس آنها برنامهریزیهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دقیقی داشته باشند.
فرماندار درهشهر با اشاره به ویژگیهای این شهرستان، یادآور شد: درهشهر با مساحت تقریبی ۹۷۰ کیلومتر مربع و وجود منابع طبیعی مناسب مانند رودخانه سیمره، خاک حاصلخیز و مراتع مرغوب و به دلیل تلاش مردم سختکوش خود، به یک قطب کشاورزی تبدیل شده و تنوع محصولات کشاورزی از جمله زعفران، مرکبات و محصولات دیم نشاندهنده پتانسیل بالای این منطقه است.
برای طرح سرشماری کشاورزی در استان تعداد ۵۳ نفر مأمور آمارگیر، پنج نفر ذخیره، هشت نفر کارشناس فنی و ۱۲ نفر معاون فنی ساماندهی و آموزش دیدهاند و یک هزار و ۸۰ روستا و شهرک کوچک و ۲۸ شهر استان مشمول طرح سرشماری کشاورزی شده است.
شهرستان درهشهر دارای ۵۰ هزار خانوار است.
شهرستان درهشهر با حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت، ۲ بخش، چهار دهستان، ۵۶ روستا، صد هزار سنگین و سبک و ۱۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی دیم و آبی دارد.
ثبت دیدگاه