به گزارش گفتمان زاگرس: «علیرضا محمدی» اظهار کرد: ۷۰ درصد این بازدیدها با حضور دانشآموزان به همت مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی انجام شده است.
وی افزود: دانشجویان، فرهنگیان، اساتید دانشگاهی، ادارات، عامه مردم، گردشگران غیربومی و تشکلهای زیست محیطی نیز ۳۰ درصد دیگر بازدیدکنندگان از این موزه را تشکیل میدهند.
محمدی یادآور شد: در این موزه علاوه بر بازدید از تنوع زیستی استان، فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مطالعاتی توسط دانشجویان و فعالان زیست محیطی نیز انجام میشود.
محمدی برگزاری آموزش مبانی محیطزیست برای دانشجویان تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان ایلام و برگزاری آموزش مبانی محیط زیست برای دهیاران و جوامع محلی را از دیگر فعالیتهای علمی موزه برشمرد.
وی بیان کرد: برگزاری کارگاههای علمی آموزشی « درس انسان و محیط زیست» برای دبیران شیمی، زیست شناسی، زمین شناسی و بهداشت محیط از جمله این برنامهها است.
وی اضافه کرد: موزه حیات وحش و تاریخ طبیعی استان ایلام یکی از کاملترین و شاخصترین موزههای کشور است که بخشهای مختلفی را در بر میگیرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام ادامه داد: این موزه شامل دیرینهشناسی، علوم، حشره شناسی، آبزیان، اتاله (سنجاق زدن حشرات)، هرباریوم ( گیاهان خشک و پِرس شده)، پستانداران، زیست شناسی، تاکسیدرمی، تشریح، کتابخانه و سالن جلسات است.
موزه تنوع زیستی و تاریخ طبیعی استان ایلام در ۲ طبقه با مساحت پنج هزار متر مربع و زیربنای یک هزار و ۸۰۰ متر مربع احداث شده است.
ثبت دیدگاه