نابسامانی در بازار لرستان/ پای دلال‌ها در میان است
26 شهریور 1399 - 9:38
بازدید 169
6

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با اشاره به نابسامانی در بازار این استان، گفت: یکی از علت‌های گرانی، فعالیت افراد دلال و سودجو در بازار است. به گزارش گفتمان زاگرس:حمید رضا القاصی مهر با اشاره به فعالیت تعزیرات حکومتی در راستای برخورد با تخلفات اقتصادی در سه حوزه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز، بهداشت، دار و […]

پ
پ

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با اشاره به نابسامانی در بازار این استان، گفت: یکی از علت‌های گرانی، فعالیت افراد دلال و سودجو در بازار است.

به گزارش گفتمان زاگرس:حمید رضا القاصی مهر با اشاره به فعالیت تعزیرات حکومتی در راستای برخورد با تخلفات اقتصادی در سه حوزه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز، بهداشت، دار و درمان، اظهار داشت: تنظیم بازار به طور معمول از سه بخش تأمین کالا، نظارت و بازرسی، برخورد با تخلفات و رسیدگی تشکیل شده است.

نابسامانی در بازار لرستان

وی با بیان اینکه بخش برخورد با تخلفات و رسیدگی به آنها توسط تعزیرات حکومتی انجام می‌شود، عنوان کرد: افزایش نرخ ارز، شیوع بیماری کرونا، دلال‌ها، افراد سودجو و… همه در گرانی و گران فروشی در بازار مؤثر هستند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با تاکید بر اینکه این نهاد، یک مرجع شبه قضائی است، بیان داشت: وظیفه تعزیرات حکومتی، بیشتر بحث برخورد با تخلفات است تا نظارت.

القاصی مهر با اشاره به نقش سازمان صمت و اتاق اصناف در نظارت بر حوزه کالا و خدمات، علوم پزشکی در نظارت بر حوزه بهداشت، دارو و درمان و تأمین کالا از سوی نهادهایی مانند سازمان جهاد کشاورزی، افزود: با توجه به شرایط نابسامان بازار در استان، تعزیرات حکومتی اقدام به تشکیل گشت‌های ویژه در راستای رصد و رسیدگی به تخلفات در بازار کرده است.

وی ادامه داد: این گشت‌های ویژه، متشکل از بازرسان سازمان صمت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی، پلیس اماکن، علوم پزشکی بوده و حدود دو ماهی بوده که به صورت جدی در سطح بازار با تخلفات برخورد می‌شود.

تشکیل بیش از ۶ هزار پرونده تخلفاتی

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با بیان اینکه این گشت‌های ویژه با حضور قاضی اگر تخلفی از سوی واحد صنفی مشاهده کنند، به صورت آنی و سریع به صدور رأی برای آن اقدام خواهند کرد، گفت: در این راستا اگر نیاز باشد، علاوه بر مجازات‌های نقدی، با هماهنگی با دادستان مرکز استان و شهرستان‌ها اقدام به پلمب واحدهای متخلف نیز می‌شود.

القاصی مهر با اشاره به تشکیل پرونده‌های تخلفاتی در حوزه‌های کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و…، بیان داشت: در مدت شش ماهه سال گذشته، پنج هزار و ۵۹۵ فقره پرونده تخلفاتی در حوزه‌های یاد شده داشته‌ایم که از این تعداد پرونده، بیش از ۱۳۷ میلیارد تومان جزای نقدی داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه در شش ماهه امسال نیز، شش هزار و ۶۷۱ پرونده پرونده تخلفاتی در حوزه‌های یاد شده داشته‌ایم، افزود: در قالب این پرونده‌های تخلفاتی نیز بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان میزان جزای نقدی و صدور حکم محکومیت داشته‌ایم.

جریمه ۱۵ میلیارد تومانی برای متخلفان

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان بیان داشت: تعداد پرونده‌های تخلفاتی تشکیل شده حوزه بهداشت، دارو و درمان، طی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۳۵ درصد افزایش یافته است.

القاصی مهر با تاکید بر اینکه همچنین تعداد پرونده‌های تخلفاتی حوزه قاچاق کالا و ارز ۱۸ درصد افزایش یافته است، گفت: همچنین در حوزه کالا و خدمات نیز ۱۸ درصد افزایش تشکیل پرونده‌های تخلفاتی را داشته‌ایم.

وی با اشاره به پرونده‌هایی که در شعب تعزیرات حکومتی منجر به صدور رأی شده‌اند، بیان داشت: در شش ماهه سال گذشته، سه هزار و ۳۱۰ پرونده منجر به صدور رأی شده که در قالب این پرونده‌ها، نزدیک به ۹ میلیارد تومان وصولی داشته‌ایم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با بیان اینکه در شش ماهه ابتدایی امسال چهار هزار و ۹۴۰ فقره پرونده منجر به صدور رأی شده است، ادامه داد: در قالب این پرونده‌ها نیز نزدیک به ۱۵ میلیارد تومان وصولی داشته‌ایم.

القاصی مهر، تصریح کرد: در مقایسه با شش ماهه سال گذشته، ۴۶ درصد افزایش وصولی داشته‌ایم.

وی، افزود: همه این وصولی‌ها به خزانه دولت واریز می‌شوند.

پای دلال‌ها در میان است

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه ما گلایه‌های مردم در رابطه با نابسامانی در بازار، عدم ثبات قیمت و… را می‌پذیریم، گفت: اما ما حوزه نظارت را رها نکرده‌ایم.

القاصی مهر با اشاره به بحث افزایش قیمت برنج در استان، بیان داشت: سال گذشته برنج با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی وارد می‌شد و الان برنج با ارز نیمایی و ۱۰ هزار تومانی وارد می‌شود که همین امر در افزایش قیمت برنج تأثیر گذار است.

وی با بیان اینکه شکر در سال گذشته با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی وارد شده و الان ارز، ارز آزاد است و قیمت شکر از کیلویی سه هزار و ۷۰۰ تومان به هفت هزار و ۸۰۰ تومان تا هشت هزار تومان رسیده است، افزود: نهاده‌های دامی نیز به همین گونه است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان با اشاره به فعالیت دلال‌ها در بازار، بیان داشت: عده‌ای هستند که اقلام، نهاده‌های دامی، شکر، برنج و… را با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کرده‌اند اما آنها را احتکار کرده‌اند و الان کالا را در بازار با نرخ آزاد و ارز فعلی در بازار ارائه می‌کنند.

القاصی مهر، تاکید کرد: در این راستا تعزیرات حکومتی ورود پیدا کرده و با تخلفات برخورد می‌کند.

مهر

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.